Dna Hubi ja kanavien äänen paukkuminen

Mistä johtuu kun katson kanavia niin äänissä kova rätinä kokoajan?

Kommentit

• Hei Mika, tuohon nyt voi vaikuttaa hyvinkin moni asia. Vianselvitys kannattaa aloittaa alkuun kytkennöistä, eli varmista että hubin ja tv/vahvistimen välinen hdmi kaapeli on kunnossa ja kunnolla kiinni
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Epäilen että on telkkarissa kun se loppui kun sammutin tvn ja laitoin uudestaan päälle. Ostin ihan uuden telkkarin teiltä

Philips 43" 4K UHD LED Smart TV 43PUS6704/12

Mika