Dna Hubi ja kovalevy

Hei.
Voiko Dna Hubilla tallentaa maksukanavia?Näin ainakin puhelinmyyjä väitti ja kuitenkaan en ole saanut laitetta näin toimimaan.Tänään vasta asensin eli vika ehkä minussa."Normaali kanavat"  tallentuu kyllä.

Kommentit

• Hei Risto!

Jos sinulla on DNA TV hubissa kovalevy niin pystyt kyllä tallentamaan tavallisia ja maksukanavia normaalisti antenni- ja kaapeli-tv verkon kautta. IPTV kanavien tallennus ei valitettavasti ole mahdollista, ainakaan toistaiseksi.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Toimiiko hubissa mikä tahansa ulkoinen kovalevy, vai pitääkö sen olla nimenomaan DNA:lta hankittu, hubia varten tarkoitettu kovalevy?
  • Hei Turmeltu!

DNA TV hubilla tallentaminen onnistuu ainoastaan hubin omalle kovalevylle.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • @DNA HANNA
    Kiitos vastauksesta. Miksi hubiin ei voi liittää mitä tahansa kovalevyä ja tallentaa sinne? Hubissa on kuitenkin mahdollisuus alustaa laitteeseen kytketty kovalevy.

Miten hubin oma kovalevy poikkeaa perinteisestä ulkoisesta kovalevystä, jos kovalevyn ympärillä olevaa koteloa ja sen teippauksia ei huomioida? Vai onko itse hubiin tehty jokin rajoitus, ettei se hyväksy kuin tuon oman kovalevyn?
  • Kovalevy tekee salauksen toisin kuin vaikka WBoxeissa.
  • Siis DNA hubi vaatii erityisesti oman teiltä saatavan kovalevyn, eipä tuota puhelinmyyjä kertonut minulle kun aikanaan ton turhakkeen möi, sillä jos olisin tiennyt, niin en olisi koko laitetta monen vuoden sopimuksella edes ostanut. Kiitos vain DNA jatkuvasta harhaanjohtavasta myynnistä.
  • Kiitos tästä infosta. Luulin puhelinmyyjä selityksestä että nykyisen WBoxin kovalevyä,voi käyttää.
    No pitääpä,palautaa paketti heti avaamattoman.
  • Mitäs nämä IPTV kanavat ovat? Näin listan, jossa mainitaan mm. C More Max HD ja väitteen ettei ohjelmaa kys. kanavalla voi tallentaa verkkoon tai kovalevylle. Itse olen ainakin tallentanut mm. formuloita kovalevylle hyvällä menestyksellä. Tarkennatteko hiukan kys. asiaa..
  • IPTV-kanavat ovat siis netin kautta lähetettäviä kanavia, antenni ja kaapeliverkon kanavien tallennus onnistuu normaalisti. Tarvittaessa löydät kanavalistat täältä: https://www.dna.fi/tuki-tv-hubi-kanavalistat
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Mihin Formaattiin DNA Hub alustaa kovalevyn:  FAT32, FAT, exFAT, NTFS, Ext1 vai Ext2, joista viimeksi mainitut ovat Linux Matroska formaatteja..?
  • Jatkuva tallennus hubin kovalevylle.
    Onko näin että, TALLENNA JATKUVASTI, toiminto tallentaa vain ohjelmaoppaassa näkyvän, 7 vrk eteenpäin? Jos pidemmälle, niin kuinka se ohjelmoidaan.
    Verkkotallenteethan voi ohjelmoida vaikka ”maailman tappiin”, jos ohjelmaa lähetetään.

Ja entäs siirtyminen kovalevy tallenteiden ohjauksessa napilta toiselle, kuinkas se tapahtuu?
    Siis Aiemmat TV:stä siirtyminen Tulossa TV:stä valintaan. Pitäisikö näitten välillä siirtyminen onnistua kaukosäätimen nuolinäppäimen yhdellä
    Minulla se ei ainakaan onnistu, joutuu räpläämään ok:ta ja nuolta useita kertoja.

• Toimiiko Wbox HD3 ssa mikä tahansa kovalevy?
  • Kovalevystä en tiedä, mutta Wbox HD3 vaatii USB2 yhteensopivan kiintolevyn - mieluumin USB2 kiintolevy, kun sen USB-ulostulon virta ei riitä USB3 kiintolevylle.
    Kiintolevy on formatoitava boxissa.
    Vastaus kysymykseesi on siis EI.

• Ite laitoin ulkoisen virtalähteen 800mA kuluttavalle kovolle (Otettu läppäristä 7200rpm), kun USB2 on specsattu max.500mA. Hyvin on toiminut, eikä rasita kovo Wboxin virtalähdettä.

Toimii siinä siis USB3 sopiva kovokin, kunhan ei kuluta yli 500mA virtaa USB-portista.
  • Jos USB-portin on rikkonut USB3-kiintolevyllä, siinä ei enää toimi mikää kiintolevy.
  • No ei tietenkään toimi, jos jotain on rikottu. Mutta on paljon USB3 levyjä, jotka on USB2 sopivia, joko käyttää ulkoista virtalähdettä kokonaan tai sitten ei kuluta yli 500mA muutenkaan... Virrankulutus sen kovon toiminnan määrää.
  • Ongelmana on vain se, että kaikki eivät tuota rajoitetta tunne, ja saattavat sen takia portin rikkoa.
    Ymmärtääkseni kaikki USB2 yhteensopivatkaan boxit eivät vuosikausia ole kestäneet tuossa liitännässä. Tietääkseni tuohon laitteeseen DNA:n myymä kiintolevykään ei aina toiminut pidempään.
  • dna kovalevyssä ei toimi pikakelaus eteen/taakse uuden dna tv äivityksen jälkeen?

• Onko tosi, että kovalevytallenteille ei voi laittaa lisäaikaa HUBissa? Vähän risoo kun kattoo nauhotusta ja se päättyy ennen lopputekstejä.
  • Voiko DNA TV hubilla katsella muistitikulle tai mille tahansa ulkoselle kovalevylle muissa laitteissa tallennettuja kuvia ja videoita?
  • voiko dna hubin kovalevyn vaihtaa itse, sen purkin sisään.
    Arto Pajukanta
  • DNA Hubin kiintolevy on ulkoinen kiintolevy. Tieträäksen siinä ei toimi millään tavalla muut ulkoiset kiintolevyt, joissa on olevia tallenteita.
    PW
  • joo, se ei toimi, epäilen että levy on rikki, ajatelen vaihtaa levyn sen sisään.
    Arto Pajukanta
  • Ei taida levyn vaihto onnistua DNA V:n ulkoiseen levyyn. Formatointi ei varmaan tuo siihen siinä olevia salauksia. Soita asiakaspalveluun.
    PW
  • ok
    Arto Pajukanta
  • Kuinka monta ohjelmaa tallettaa kovalevylle samaan aikaan
    Heikki Pekkanen
  • Hubilla voi tallentaa enintään kolmea kanavaa kahdesta eri kanavanipusta yhtäaikaa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Hubin 2-vesioon voi liittää ulkoisen USB-kiintolevyn ja tallentaa sen virittimen kautta kaapeliverkon ja antennitv:n kaikkia valtuutettuja kanavia.
    PW
  • Vahvistusta kaipaan:

Hubi 1 ulkoinen kovalevy ( DNA original ) ei toimi Hubi 2:ssa.

Frank
  • DNA Hubi 1 kovalevy ei toimi DNA Hubi 2 -laitteella koska se on räätälöity ensimmäistä Hubia varten.

Uusi Hubi mahdollistaa lähes minkä tahansa ulkoisen kovalevyn käyttämisen kovalevytallenteisiin. Kovalevyn pitää kuitenkin tukea tai olla FAT32 -formaatissa. Suosittelemme yli 200Gt kovalevyjä, koska esim. elokuvien tallentaminen täyttää kovalevyn todella nopeasti.
    DNA Hanna palveluasiantuntija