DNA Hubi ja Samsung Smart remote

Samsung smart remotella pystyy ohjaamaan monia siihen HDMI:llä kytkettyä laitetta. Samsungin valikosta löytyy kyllä tuo SAGEMCOM DNA hubi, mutta paritys ei käytännössä kuitenkaan onnistu. Onko joku muu Samsung omistaja onnistunut? Vaihtoehtoisesti, osaisiko joku suositella jotain älykaukosäädintä, jolla voisi onnistuneesti ohjata molemia, sekä Samsung smart TV:tä ja Hubia?

Kiitos!
Antti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Logitech Harmony.
    Jykke
  • Hei Antti!

DNA Hubin Android TV -puolta voi ohjata Bluetooth-peliohjaimella sekä Googlen virallisella Android TV Remote Control -mobiilisovelluksella. DNA TV -sovelluksen sisällä toimii vain DNA Hubin oma kaukosäädin.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Eikö Logitech Harmonyä saa toimimaa kaikissa hubin sovellutuksissa.
    On ainoa kunnon kaukosäädin, mutta edellyttää englanninkielen kohtuullista osaamista.
    PW
  • Mikä on DNA TV hubin virallinen nimi, joka pitäisi laitteeksi Harmonyn laittaa?
    Kaukosäätimen tyyppiä siihen ei laiteta.
    PW
  • Se on nimeltään Sagemcom DCTIW384 DNA

Samsungin edustaja pyysi kokeilemaan toisella HDMI kaapelilla, sillä kuulemma kaikki eivät tue HDMI-CEC toimintoa
    Antti
  • Pystyisikö joku DNA:lta selvittämään toimiiko tämä: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/79326/mhsvd/One-For-All-URC7935-Streamer-kaukosaadin?list=OZCYkR9N413Znikg9PX4994jDwhI7ZEhI2m1hxLKH9rqoK9WLUk97Otqhod135M5tcihun3ihMw8iKBkO5IUXa541pW5B0J35wpd05lvT15naR59F0lb9FEcvZWS8jS

Pelkona on että yleiskaukosäädin vaihtaa samanaikaisesti sekä TV:n että Hubin valintoja.
    Antti
  • Veikkaisinpa, että Harmonyn tulisi laittaa laitteen nimemsi "DNA TV Hubi".

PW
  • PW
  • Moikka,

Tätä yhden asiakkaan kanssa vatkattiin oikein kunnolla. Lopputulos:

- Vuoden 2019 Frame mallilla "kohta2" pitäisi olla se joka toimii (ehdotuksia sampparilla yhteensä 4)

- Jos mikään valmiista ehdotuksista ei toimi niin sitten lopussa voi syöttää myös laitemallin. Tällöin kannattaa syöttää DCTIW384. Tämä siis toimii.Mutta DCTIW384DNA ei toimi. Älä siis valitse tuota DNA mallia!

Tästä on laitettu tänään Sampparille tietoa, saavat jossain välissä tuon varmasti kuntoon.

Omassa kotikäytössä on Logitechin yleiskake, se toimii myös hyvin
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • Samsung vastasi seuraavaa:

Tätä automaattista tunnistusta on nyt testattu. Vuoden 2019 TV mallien käyttöjärjestelmä alustoille tehtiin muutoksia DCTIW384 tunnistuksen kanssa, jotta automaattinen tunnistus toimii. Aiemmin sen kanssa oli haasteita. Nämä muutokset toimivat myös aiempien vuosien mallien kanssa, mutta tunnistusprosessi pitää tehdä yleiskaukosäätimen määrityksen / manuaalisen tunnistuksen kautta.
    Olemme nyt testanneet tunnistusta ja 2019 vuoden malleissa automaattinen tunnistus toimii kyllä oikein television ja DNA TV boksin tuoreimmilla ohjelmistoversioilla.

Laitteen oikein sijoittaminen riippuen TV-mallista on tärkeää. Mikäli televisiossa on One Connect –liitäntäyksikkö, tulee boksi sijoittaa tuon yksikön lähettyville. Esim. samaan tilaan kaapiston sisällä. Ohjaavan IR-koodin lähettää tuo One Connect –yksikkö. TV-malleissa, joissa on Bluetoothilla toimiva One Remote –kaukosäädin, ohjaava IR-koodi tulee television Samsung logon kohdilta, joten laitteen tulee olla sillä tavalla sijoitettu, että ohjauskoodi tavoittaa laitteen. Malleissa joissa on niin kutsuttu perus näppäinkaukosäädin (esim. RU6025 malli), ohjaus tulee suoraan kaukosäätimestä, jolloin säätimellä tulee osoittaa laitetta.
    DCTIW384 –boksi toimii testauksemme mukaan tällä hetkellä kuten pitää.
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja