DNA Hubi - kuvanlaatu

Oletteko tarkistaneet että DNA TV hubi tunnistaa tai on asetettu varmasti vastaamaan TVn parasta tarkkuutta?

Menkää kotivalikkoon->asetukset->ulostulot->HDMI->HDMI Näyttötila
(Kaukosäätimestä kotivalikko=talon kuva)

Näkymästä voitte todeta mitä on tarjolla, jos ei mielestäsi löydy listan lopusta TVn tarkkuutta vastaavaa joko HDMI kaapeli susi tai totuus.

Lähinnä tiedoksi jos ihmettelette kun netflix tms.ei hubin kautta anna 4K laatua.