DNA Hubi lataa android pallukoita toistona

3 vuoden käytön jälkeen DNA Hubi meni sellaiseen tilaan että käynnistyksen jälkeen näkyy hetken aikaa DNA TV logo, sen jälkeen alkaa android pallukoiden pyöritys, niistä ilmestyy android teksti ja sumea taustakuva 1-2 esillä, sen jälkeen alkaa tuo sama uudelleen, jatkuu loputtomasti tuo toisto.

Resetöinti ei toimi, olen pitäny painiketta pohjassa useita kertoja ohjeiden mukaan. Android tekstin ilmestyttyä kun painelee kaukosäätimen joitain painikkeita niin ruudun vasempaan alareunaan lukee teksti "Suojattu tila", myös virtapainike reagoi android tekstin ilmestys vaiheen jälkeen sillei että se kysyy "sammutetaanko no / ok" mutta ei pysty valitsemaan kun se näkyy saman 1-2 sekunttia esillä kuten taustakuvakin.

Onko hubille mitään tehtävissä enää vai meneekö SER jätteeseen?