DNA Hubi menun kategorioiden määrää muutettiin kolmeen

Teimme parannuksen, jossa DNA Hubin menun kategorioiden määrää laskettiin kolmeen. Nyt sisältöä voi selata elokuvien, sarjojen tai urheilu kategorioista. Esim. uusimmat uutiset löytyvät sarjojen alta.

DNA TV kehitystiimi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Oli vissiin tärkein kehityskohde 😂😂😂
    Visitor
  • Kertoo ehkä siitä osaamisen tasosta, jolla hubia kehitetään. Normi pr-vastaus tietysti on, että tällainen on ollut toivomuslistan kärjessä tai ainakin paljon kysytty uudistus. Joko seuraavaksi keskityttäisiin vaikka tukemaan sovellusten näyttötilakutsuja?
    Mikko
  • Samalla voi kehitystiimi kehitellä,miten pääsee pois nopeammin.
    DNA minunpalveluni osiosta,eikä tarvitse,odotella,odotella,odotella,
    3,mea minuuttia.Tästäkin on varmaankin useampia kirjoituksia tehty,
    mutta mitään ei ole aikaan saatu.Varmaankin kehitystiimi kehittelee,
    näitä kehityksiään,jossakin kehittyvien kehitysmaiden,kehitysyhteisössä.

Odota hetki,me vielä,kehitellään,kehitellään ja kehitellään.
    Terv: DNA Kehitystiimi.

BQ24
  • Ei ne kerkee sitä nyt kehitteleen, kun on kehitteillä tämän foorumin muokkaustoimintojen kehittely.
    Pertti O