DNA -hubi muuton jälkeen eri internet -tarjoajalla

Moro,

Jouduin siis vaihtamaan tilaukseni dna-tv tallennuksella -versioon, koska talooni tulee eri operaattorin kuitu. Onko niin, että en voi enää käyttää hubissa dna-tv sovellusta? Miksi???
Saan missing client -virheilmoituksen.
Jos näin on, miksi virheilmoitusta tyrkytetään koko ajan? Käyttäisin laitetta esim. vain Areenan katseluun ja joudun puhelimelta castaamaan.

Kommentit

• Oletko irtisanonut hubin? Hubi kyllä toimii muidenkin operaattoreiden verkossa. Onko hubi kytketty verkkoon kaapelilla vai WLAN ja oletko tarkistanut verkon toimivuuden?
    Tomppa
  • Kuten Tomppa tuossa kirjoittikin. DNA TV tallennuksella ja DNA TV Hubi ovat kaksi eri tuotetta. Tarvitset Hubiin sopimuksen, että voit sillä käyttää DNA TV sovellusta.
    Pudezzio
  • Hei HK!

DNA TV Hubia voit käyttää myös toisen toimittajan yhteydellä, kunhan Hubi-tilaus on voimassa. Jos ketjun aimmista vinkeistä ei ollut apua, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tilanteen selvittämiseksi.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Ja lisään vielä, että Areenaa ym. sovelluksia voit kyllä käyttää Hubilla, ilman mitään sopimusta. Erilliset sovellukset toimivat ilman DNA TV sovellusta, siellä Android koti - puolella.
    Pudezzio