Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA -hubi muuton jälkeen eri internet -tarjoajalla

Moro,

Jouduin siis vaihtamaan tilaukseni dna-tv tallennuksella -versioon, koska talooni tulee eri operaattorin kuitu. Onko niin, että en voi enää käyttää hubissa dna-tv sovellusta? Miksi???
Saan missing client -virheilmoituksen.
Jos näin on, miksi virheilmoitusta tyrkytetään koko ajan? Käyttäisin laitetta esim. vain Areenan katseluun ja joudun puhelimelta castaamaan.

Kommentit

 • Oletko irtisanonut hubin? Hubi kyllä toimii muidenkin operaattoreiden verkossa. Onko hubi kytketty verkkoon kaapelilla vai WLAN ja oletko tarkistanut verkon toimivuuden?
  Tomppa
 • Kuten Tomppa tuossa kirjoittikin. DNA TV tallennuksella ja DNA TV Hubi ovat kaksi eri tuotetta. Tarvitset Hubiin sopimuksen, että voit sillä käyttää DNA TV sovellusta.
  Pudezzio
 • Hei HK!

  DNA TV Hubia voit käyttää myös toisen toimittajan yhteydellä, kunhan Hubi-tilaus on voimassa. Jos ketjun aimmista vinkeistä ei ollut apua, olethan yhteydessä asiakaspalveluun tilanteen selvittämiseksi.
  DNA Ida S palveluasiantuntija
 • Ja lisään vielä, että Areenaa ym. sovelluksia voit kyllä käyttää Hubilla, ilman mitään sopimusta. Erilliset sovellukset toimivat ilman DNA TV sovellusta, siellä Android koti - puolella.
  Pudezzio

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.