DNA hubi sammuilee itsekseen?

Vanhemmillani on käytössä hubi ja he kertovat, että laite sammuilee itsekseen kesken käytön, satunnaisiin aikoihin. Onko tällaiselle mitään syytä olemassa? Lisäksi tänään aamulla alkoi jonkin aikaa kanavat nyki ja hubin valo vilkkui vihreänä.

Kommentit

• Nyt selvisi, että ruutuun tulee pop up: "Laite sammutetaan. Paina Peruuta nappia." ja mukana on kahdesta minuutista alaspäin juokseva ajanlasku.
    Hubhub
  • Hei!

DNA TV Hubi käynnistää itsensä uudelleen yöaikaan, mutta muutoin tämä ei kuuluisi sammua ja uudelleenkäynnistyä itsekseen. Laitetta ei ole tarpeen itse sammuttaa kokonaan. Ensiapuna suosittelen käyttämään laitteesta virrat pois ja irrottamaan johdot hetkeksi. Lisäksi kannattaa vielä varmistaa, että käytössä on viimeisin päivitysversio. Tämä onnistuu seuraavan polun kautta: Android Koti > Asetukset > Tietoja > Laiteohjelmistoversio
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Hei Ida, kiitos vastauksesta. Uusin ohjelmistoversio löytyy kyllä. Laite on usein öiden jälkeen sammunut (stand by -tilassa) ja tosiaan päivisin käynnistelee itseään myös. Kokeilen tuota boottia vielä.

Laitan oheen valokuvan siitä tekstistä, joka ruutuun ilmestyy. Kuva otettu tänään kello 18:00 maissa.

Hubhub
  • Täydennyksenä: viimeeksi virtajohto irroitettu eilen päivällä. Ei siis korjannut tilannetta.

Hubhub
  • Tuon kuvan perusteella menossa virransäästötilaan tai mikä se on. Asetuksissa taisi olla mahdollisuus ottaa pois päältä tai laittaa aika pidemmäksi.
    A-P
  • DNA asiakasneuvojalle tiedoksi: Ei muuten sulje yöaikaan itseään. Minun laite ei ole tehnyt tuota enää aikoihin. Vaikka illalla sen jättäisi auki, niin auki se on yhä aamullakin.
    Kopi
  • Kiitos paljon vastauksista! Jaksaisiko joku katsoa sen tarkemman asetuspolun, minkä takaa löytyy tuo virransäästötilan asetus? Osaisin sitten neuvoa eteenpäin puhelimen yli.
    Hubhub
  • Virransäästötilan muokkaaminen onnistuu seuraavan polun kautta: Android Koti > Asetukset > Näytönsäästäjä.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ongelma ratkesi! Iso kiitos kaikille avusta!
    Hubhub