Dna hubi sovelluskauppa jumissa

DNA hubi ei enää avaa sovelluskauppaa. Ongelma alkoi kun Dplay jatkuvasti jumissa ja nyt on sovelluskaupassa aina joko tarkista Wi-Fi yhteys tai yritä uudelleen. Resetoitu, gmail tunnus tsekattu, ja lan/wlan luukuttaa. On ihme kun sekosi kun poistin bugittavan dplayn sadatta kertaa et elää. Nyt on purkin sovelluskauppa jumissa. Ajatuksia..??

Kommentit

• Factory reset eli tehdasasetuksien palautus toimi. Nyt vain asetukset ja kanavalistat takas järjestykseen. Ja kyllä Dplay on hanurista siis sovellus ei kanava kun näin sai iloa aikaiseksi.
    P
  • Hei , Dplay pätkii paljon ... ei kuulemma netti yhteyttä ja sammuu ja hetken pääsrä aveutuu .. ja hakee ...
    Reijo Karvonen