DNA Hubi v2 suosikkisovellukset

Ollut muutaman päivän uusi hubi käytössä. Suosikkisovellusten lista tyhjenee satunnaisesti. Jäljelle jää vain Dna tv ja netflix. Joutuu aina uudelleen lisäilemään listaan halutut sovellukset. Mikä homma?
Anatude Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• DNA Hubin (2. sukupolvi) Android-valikkoon voi ylimmälle riville valita haluamiaan suosikkisovelluksia näkyviin jotta niihin pääsee käsiksi mahdollisimman nopeasti.

On havaittu, että tämä lista kuitenkin saattaa joillain asiakkaille ajoittain tyhjentyä, jolloin asiakkaan valitsemat sovellukset tippuvat pois listasta.

Ongelma on selvityksessä laitevalmistajalla. Pahoittelut viasta aiheutuvasta häiriöstä!