DNA Hubi v2 suosikkisovellukset

Ollut muutaman päivän uusi hubi käytössä. Suosikkisovellusten lista tyhjenee satunnaisesti. Jäljelle jää vain Dna tv ja netflix. Joutuu aina uudelleen lisäilemään listaan halutut sovellukset. Mikä homma?
Anatude

Kommentit

• DNA Hubin (2. sukupolvi) Android-valikkoon voi ylimmälle riville valita haluamiaan suosikkisovelluksia näkyviin jotta niihin pääsee käsiksi mahdollisimman nopeasti.

On havaittu, että tämä lista kuitenkin saattaa joillain asiakkaille ajoittain tyhjentyä, jolloin asiakkaan valitsemat sovellukset tippuvat pois listasta.

Ongelma on selvityksessä laitevalmistajalla. Pahoittelut viasta aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Täällä kyseinen ongelma jatkunut yli kuukaudean.
    Aapo
  • Ja helposti jatkuu vielä kuukauden pari, tai vaikka vuoden pari. @Aapo

Nämä DNA:n korjaukset ongelmiin on täysin käsittämättömän ala-arvoista toimintaa. Suuriosa ongelmista jää korjaamatta lupauksista huolimatta...
    Pena
  • Tämä ongelma on edelleen laitevalmistajalla selvityksessä. Korjaaminen vaatii uuden päivityksen ja tämä olisi vimeisimmän arvion mukaan tulossa tässä helmi-maaliskuun aikana.
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Täällä katoilee myös suosikit vähän väliä. Päivitystä odotellaan. Hubi 2.0.
    Janne
  • Onko tästä päivityksestä mitään tietoa koska olisi tulossa?
    Jaakko