DNA hubi (vanha) ja Ruutu

Vanhan hubin Ruutu-appi lakkasi toimimasta. Kun sitä yrittää käyttää, niin touhu tukehtuu mustanharmaaseen ruutuun, jonka poikki kulkee pari ohutta viivaa. Tuosta tilasta ei sitten pääse pois kuin sammuttamalla koko vehje.

Yritetty on: laitteen uudelleen käynnistystä, Ruutu-sovelluksen muistin tyhjennystä ja lopulta sen poistamista ja uudelleen asennusta. Ei auta.

Youtube ja Areena laitteessa toimivat ja televisiokanavat näkyvät.

Reiska

Kommentit

• Meillä teki Ruutu sovellus saman tempun.Mikään edellä mainituista konsteista ei auttanut meilläkään.Muut sovellukset toimii normaalisti.Yritetty kaikkia konsteja.

EK
  • On sitten luultavasti käyttöjärjestelmässä joku yhteensopimattomuus Ruudun kanssa tms.

Google Playsta Android-tablettiin asennettu Ruutu toimii.
    Reiska
  • Nyt näyttäisi Ruutu taas toimivan. Vian syy ei selvinnyt eikä sekään, että mikä sen korjasi.
    Reiska