Dna hubi

Miksi edellisten päivitysten jälkeen toimiii koko ajan hitaammin ja huonommin. Aika lähellä on tämän asiakassuhteen lopettaminen.
Antti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Maksukanavien ohjelmatietoja ei ole ollut muutamaan päivään. Uusin sopimuksen juuri ja myyjä neuvoi ohjeen ongelmaan kun boxi vaihtaa itsestään kanavaa eli tuplaklikkaus talon kuvasta.samalla katosi nämä lisäkanavien ohjelmatiedot kanavat näkyy kyllä
    Jyri liski
  • Hitaasti toimii hubi ja vaihtelee tosiaan itse kanavaa ja kanavatietoja ei kaikkia ole ja ei aina löydä netflixiä, jos löytää niin lataa ikuiseedeen avatakseen. Ihan kohta lähtee takas liikkeeseen.
    Antti