Dna hubilaitteen päivitys ei onnistu

Kommentit

• Käytähän virtakaapelia irti. Se yleensä toimii vikaan ku vikaan
    A-P
  • @Sini

"Dna hubilaitteen päivitys ei onnistu"

Ole asiasta iloinen koska vanha versio on paljon selkeämpi ja toimii paremmin kuin tuo uusi pakkosyötetty tekele.

Simppa
  • Sama ongelma oli meillä. Hubi ilmoitti päivityksestä käynnistyessään, mutta "Lataaminen epäonnistui" joka kerta. Ei auttanut sähköjen irrotus, välimuistien tyhjäys eikä DNATV-sovelluksen päivitysten poisto. Vasta tehdasasetusten palautus antoi päivittää boksin.
    TA-K