DNA Hubin hitaus

DNA Hubi raivostuttavan hidas esimerkiksi, kun guidessa katselee kanavalistoja, niin tuo "punainen rubiikinkuutio" saattaa rullata jopa minuutteja ja jumittua täysin, eikä lähde kuin nappaamalla virtajohto pois seinästä ... mikä vikana?

Kommentit

• Kannattaa aika-ajoin tyhjentää DNA-TV:n tiedot sekä välimuisti.

Kimmo
  • Ja miten tämä toimenpide sitten tehdään?
    TK
  • "Talon kuva" -näppäimellä >Asetukset  > Sovellukset > DNA-TV > josta löytyvät "
    Tyhjennä tiedot" sekä "Tyhjennä valimuisti"

Kimmo
  • Tyhjennä tiedot kohdassa maininta, että jos kaikki tämän sovellutuksen tiedot poistetaan pysyvästi, niin siihen sisältyvät tiedostot, asetukset, tilit, tietokannat jne. eli tarvitseeko jotain jälleen uudelleen ladata, alustaa tai vastaavaa, jotta toimisi?
    TK
  • Ei ole tarvinnut mitään alustuksia yms. tehdä uudelleen. Olen monta kertaa tyhjentänyt tiedot ja välimuistin.

Tyhjennyksen jälkeen olen vielä tehnyt täyden sammutuksen (virtanäppäntä pidetään pohjassa) kunnes tulee ilmoitus "Haluatko sammuttaa" johon valitaan > OK.

Sen jälkeen kun hubi on sammunut kokonaan olen vielä irrottanut hubista virtajohdon hetkeksi.

Tässä vielä se polku josta löytyy välimuisti jne.:

Paina "Talon kuva" -näppäintä ja selaa alas >Asetukset >Valitse liukuvalikosta >Sovellukset ja selaa alas >Järjestelmäsovellukset >Valitse liukuvalikosta >DNA TV >Valitse sieltä >Tyhjennä välimuisti sekä >Tyhjennä tiedot ja hyväksy molemmista >OK.

Tyhjennyksen jälkeen paluu takaisin <------ -näppäimellä ja sitten DNA TV.

Kimmo
  • Kiitoksia ohjeista, tuo tietojen ja välimuistin tyhjennys auttoi täällä. Olen myös yksi asiakas, joka on tuon hitauden takia repinyt hiuksia päästä.

DNA:lle: tämä välimuistin tyhjennys pitäisi olla jo softassa siten, että muistia pysyisi automaattisesti vapaana niin paljon kuin normaali toiminta tarvitsee.
    Reiska