Siirry uusimpaan kommenttiin

Hubin käynnistysnappi alkaa avaamaan Netflixiä

Kun avaan kaukosaatimestäni dna hubin ilmestyy ensimmäisenä netflixin lataus hylpyrään, ja pyörii 5min ennen kuin pääsee jatkamaan. Aina ennen se on suoraan mennyt televisio kanavaan. Tämä tapahtui päivityksen myötä. Miten saan takaisin niin, että käynnistäessä menee suoraan televisio kanaviin?
Anonyymi15112020 Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Onko sulla sattumoisin Finlux tai Procaster telkka? Niiden kaukosäätimen käynnistysnappi on yhtäkuin hubin netflix-nappi.

  Toinen selitys on monimutkaisempi ja löytyy jostain täältä foorumilta. Että virittimet ei kerkeä mukaan käynnistyksessä ja siksi menee Netflixiin, tähänkään en tiedä korjaus keinoa.
  JJJ
 • Kiitos vastauksesta. Televisio on tosiaan FINLUX. Ja saimme selvitettyä ongelman.
  Anonyymi15112020
 • Miten sen ongelman sitten saa kierrettyä? (muutakuin että ei paina kaukosäädintä hubiinpäinkään käynnistyksessä tai sammutuksessa.)
  JJJ
 • Hubin omassa kaukosäätimessä on pinkki play nappi, käynnistys napin vieressä. Se ohittaa netflix hylpyrän ja siirtää suoraan televisio lähetyksiin.
  Anonyymi15112020
 • Ok, no voihan sitä niinkin käyttää, eihän se kuitenkaan TV:tä aukaise tai ongelmaa poista, se vaan siirtää hubin netflixistä DNA TV appin puolelle.
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.