DNA hubin kovalevy

Jos avaan/rikon boksin minkä sisällä kovalevy on ja laitan sen Windows koneeseen niin toimiiko se siinä?
Joonas Takala Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei hubissa ole sisäistä kovalevyä. Toki jos ulkoisen DNA:n kiintolevyn avaat ja laitat sen toiseen koteloon, luulisi sen saavan käyttöön Windowsin levynhallinnassa.
    PW
  • Missä tossa lukee, että avaan hubin? Siinä lukee, että jos avaan sen laatikon missä kovalevy on.
    Joonas Takala
  • Eiköhän noissa hilavitkuttimissa käytetä.
    SSD tai vanhempaa HDD kiintolevyä,laitteesta riippuen.
    Tuskin on sisällä.M.2 PCIe SSD levyä.
    Samat liitännät kuitenkin löytyy.

BQ24
  • Nakuttamisesta päätelleen normaali kiekolla toimiva kovalevy 2,5".
    ebinwrz