DNA hubin lukemattomat ongelmat. Netflix..

TV hubi ollut nyt pari kuukautta käytössä ja kovin on huonot kokemukset. Toimiiko kenelläkään netflix kunnolla TV hubin kanssa? Netflix kyllä käynnistyy ja voi selailla sisältöä, mutta n. 99% yrityksistä käynnistää toisto epäonnistuu. Meilkein yhtä huonosti toimii viaplay. Nettiyhteys on kaapeli TV:n kautta 400M, joten ei pitäisi olla siitä kiinni. Virhe ilmoitus on molemmissa vain jokin generinen toisto ei onnistu. Puhelimen kautta, kun käynnistää saman ohjelman chrome castin kautta niin toimii aina. Samoin ongelmia käyttää hubin sisäistä chrome castia. Toiston käynnistys failaa enemmän kuin onnistuu.
Palasin vanhaan ja käytän puhelinta ja chrome castia, kun ne toimii aina.
Tuo koko laatikko on nyt muutenkin niin surkeaa tekelettä, niin kuin suurin osa näistä halpis androideista. Käyttöliittymä on hidas, omituinen logiikka, info nappi ei oikeasti näytä mitään muuta kuin ohjelman nimen.
En maksais tästä boxista euroakaan, jos ei olis bundlattu pakettiin mukaan.
taas pettynyt Ilmoita asiaton sisältö