DNA Hubin merkkivalo

Hei, DNA Hubin etuseinässä palaa normaalisti vihreä merkkivalo. Mitä tarkoittaa, jos ao. merkkivalo vilkkuu oranssinvärisenä? Näin tapahtui minulla eilen. TV-ohjelman katselu toimi kuitenkin normaalisti. Käynnistin kuitenkin hubin uudelleen, jonka jälkeen merkkivalo paloi vihreänä.
Veikko Sirkiä Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Taitaa liittyä verkkoyhteyteen. Muistaisin tuon vilkkuneen oranssisena, kun monena iltana ihmettelin Areenan ja Ruudun toimimattomuutta. Samalla siis yhdistelin eri verkkoihin laitetta.
    Mikko