Dna hubin päivitys ja kadonneet ohjelmat.

Olen soittanutjo teille asiasta. Käyttäjätjnnuksen olette onnistuneet vaihtamaan mutta ohjelmat eivät ole vielä palautuneet. Arman ja rikosmysteerit puuttuvat kokonaan, Walking dead sarjasta vanha dna app on aloittanut tallentamisen 7.10.19 ja uusin tallennus uudesta Dna appista on 18.1.20. Jatkuva tallenus myös katkennut tästä sarjasta. Minulta ainakin mennyt ohi ettå olisi päivityksen jälkeen jatkuvat tallennukset tarkistaa. Mistä nämä puuttuvat ohjelmat mahtaisi saada. Ei oikein vakuuta tänä touhu jos tästä pitäisi vielä maksaa jotaun kuukaudessa.

Samu Rosendahl Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Samu!

Oletko siis vaihtanut DNA TV -liittymän uuteen DNA TV:seen? Kannattaa kokeilla uudelleen kirjautumista palveluun jos et ole tätä jo tehnyt ja jos käytät esim. sovellusta niin testaa toimivuus myös selaimen kautta. Uusi DNA TV toimii siis selaimella osoitteessa dnatv.dna.fi.

Jos osa tallenteista kuitenkin edelleen puuttuu niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa, kiitos.

Asiakaspalvelumme on juuri nyt ruuhkautunut poikkeustilanteen vuoksi, mutta saat meihin yhteyden puhelinpalvelun lisäksi myös esim. Minun palvelustani löytyvän yhteydenottolomakkeen tai Oma DNA -sovelluksen chatin kautta.

Voit ladata Oma DNA -sovelluksen iPhonelle App Storesta https://apps.apple.com/fi/app/oma-dna/id1445655346?l=fi tai Android-puhelimeen Google Play Kaupasta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.dna.omadna