DNA hubin ruuttaus

Voiko tohon boksiin asentaa pelkän Android TVn? Toi laatikko on ihan jäätävä bugikasa.
Jan-Olof Eriksson Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • periaatteessa DNA-osuuden voi puukottaa pois ADBlinkillä, jolloin kikkare toimii pelkkänä AndroidTVnä. virittimiä ei saa puukotettua, tai ei siinä kukaan ole onnistunut. toki DnaTVn voi poistaa myös valikoiden kautta...


    Ensio Käämi

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.