DNA hubin ruuttaus

Voiko tohon boksiin asentaa pelkän Android TVn? Toi laatikko on ihan jäätävä bugikasa.
Jan-Olof Eriksson Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• periaatteessa DNA-osuuden voi puukottaa pois ADBlinkillä, jolloin kikkare toimii pelkkänä AndroidTVnä. virittimiä ei saa puukotettua, tai ei siinä kukaan ole onnistunut. toki DnaTVn voi poistaa myös valikoiden kautta...

Ensio Käämi
  • googlen live channels löytää kanavat muttei tallenna niitä
    Markus Koskelainen