DNA hubissa ei näy muutama yksittäinen kanava.

DNA hubissa on semmonen ongelma, että yksittäinen kanava ei näy ollenkaan. MTV3 kanava siis löytyy infoista jne. mutta kun vaihtaa kanavalle niin ruutu on musta.

Hubi on käyty liikkeessä vaihtamassa uuteen, koska kanavat eivät vaihtuneet, vaan vain yksi kanava oli tavallaan jumissa. Nyt uudella hubilla siis ensiksi mainitsemani ongelma ilmaantunut. Moneen kertaan ollaan päivitetty kaikki mahdolliset ohjelmistot, haettu kanavat ja vekslattu joka johtoa. Ja ainiin, uudessakin hubissa jälleen kanavat välillä jumissa, eikä kakavan vaihtaminen onnistu.
Matias Mäensivu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Paina kanava 3, ei 23
    -
  • Mitä jos painat android mökkiä 2 kertaa peräjälkeen ja heität dnatv apin pois aktiivisista ohjelmista hubissa. Näin appi resetoituu.
    Sami S
  • Hei Matias! Huomioithan että antenniverkossa MTV3 HD on lakannut näkymästä vuodenvaihteessa, vai onko vika nimenomaan MTV3:n SD versiosta, vai kenties kaapeli-tv:stä?
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Antenni on meillä käytössä. SD versio pitäisi olla nähtävissä eri kanavapaikalla, mikäli oikein olen ymmärtänyt. Kanavien hakeminenkaan ei tuo sitä näkyviin.
    Matias