Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

DNA IP osoite on mustalla listalla ja sähköposti ei mene läpi

Sähköpostin lähetyksessä tuli tämä virheilmoitus
550 The sending IP is listed on https://spamrl.com/. Please resolve this and retry. (in reply to end of DATA command)
Onko minun IP-osoite spämmilistalla vai johtuuko sähköpostiosoitteesta? Saako sitä tutkittua jostain?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.