DNA iphone 7 ilmaiseksi. HUIJAUSTA!?

Ajattelin ilmoittaa että minulle tuli yhtäakkiä popup sivu dna.n nimissä että olen voittanut ilmaisen iphone7. Maksa 1e ja olet ikuisesti veloissa johonkin kumman premium pakettiin.  Suosittelen että ilmoitatte siitä yleisesti ettei kukaan tule huijatuksi. En meinaan löytäny netistä ilmoitusta että netissä kulkee dna.n nimissä näitä viestejä.

Kommentit

• Hei, tämäntyyliset viestit ovat tosiaan huijausta. Pop up -ikkuna tulee sulkea tietojaan antamatta.

Huijausviestin tunnistaa yleisimmin huonosta kirjoitusasusta ja kirjoitusvirheistä sekä epämääräisestä osoitteesta selaimen osoiterivillä.

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Oli kyllä erittäin uskottavat sivut, et ulkoasussa ja kirjoituksessa ei ollut mitään kummallista että siksi todella huollestuttavaa! Oli kun kopio teidän sivuista.
    Olkaa ihmiset tarkkoina!
  • HUIJATTU MYÖS!!!
    Minulle tuli myös viesti DNA:n nimissä ja  uskoin voittaneeni APPLE I PHONE X.
    Ja minusta oli myös ihan uskottavan tuntuinen viesti. Sitten ne vielä pommitivat minua texti viestein 2 kertaa, kun olin jättänyt kesken pankkitietoni. Typeränä  seuraavana päivänä annoin pankkikorttin numeron, mutta 1e veloitus ei onnistunut. Katsoin sivuhistoriasta sivun niin siellä nimeni ja tietoni pyörii koko ajan vaikka yritän poistaa ne!
    Varokaa ihmiset!

• Jippii,oletteko tekin voittaneet ilmaisen iphone X puhelimen.
    Tänään on sitten onnenpäivänne.
    Vain 10 DNA asiakasta voittaa.
    Onnex olkoon kaikille voittajille.
    Eipä sitten kannata vastailla näihin esitettyihin kysymyksiin.

https://postimg.org/image/nckqrua3f/
  • Tässä tästä   jobform huijarista.
    Tarkoitus on vaan kerätä yhteystietoja.

Sitten alkaa hemmetinmoinen laskutus olemattomista tilauksista,ym..

Tätä kusettamista on jatkunut vuosien ajan.
  • Joku Elina onnitteli mua tänään lähettämällä viestin: Onnittelut, että olet voittanut uuden Iphone-puhelinnumeron, vahvista toimitustiedot http://halpa-puhelimet,com/iphonex
  • Täyttä paskaa ja kusetusta.Älä vastaa mihinkään viestiin.
    Poista se välittömästi.

Näitä huijareita on pilvinpimein.Tarkoituksena on vaan kerätä henkiloiden pankkitunnuksia, tilitietoja,luottokorttitietoja.

• Sain 6.1.2018 vielä paremman tarjouksen:

"Rakas asiakas, onneksi olkoon!
    Tahdomme kiittää SINUA uskollisuudestasi DNA! -yhtiötä kohtaan! Sinun IP-osoitteesi xx.xxx.xxx.xxx. on valittu vastaanottamaan ILMAINEN LAHJA Apple iPhone X tai Samsung Galaxy S8..."
    Uuteen välilehteen auenneen sivun osoitteessa cloudfront.net.
  • Jippii,taas on voittaja löytynyt.Suomalainen voittaa aina.
    Onneks olkoon voittajalle.

Toi clou........net  levittelee kaikenmaailman viruksia koneisiin,
    joita on perin vi***umainen poistaa.
    Ohjelma kalastelee tilitietoja / luottokorttitietoja.

Siis DNA,lla ei ole mitään tekemistä tämän kusettajan kanssa.
  • Laitoin F-Secure Safen tarkistuksen käymään läpi koneen. Viruksia ei löytynyt ja käyttämäni Chrome oli suojattujen selainten listalla.

Ilmeisesti ip-osoitteita on vain otettu talteen ja niihin lähetetään huijausviestejä.
  • Siellä on ( spämmi ) spammi roskapostiohjelma joita lähetellään koneisiin.
    NS spämmirobotti lähettelee satunnaisesti mainosviestejään.
    Milloin uhrit on voittaneet puhelimen,tai 10 000000 miljoonan lottovoiton.
    Näitähän tehdään lähettämällä  textiviestejä puhelimiin,sekä sähköpostiosoitteisiin.
    Ainoa tarkoitus on puhdistaa uhrien pankkitilit.

Yleensän tehdään ilmoitukset operaattoreiden nimissä,
    tai yritysten nimissä,parasta-aikaa on liikkeellä S-pankin asiakkaiden tilien urkintaviestejä.
  • Äskettäin lävähti tuollainen cloudfront.net huijaus ruudulle onnea DNA käyttäjä bla bla maksat vain 2€ samsungista ja oikea IP:kin vielä päälle ja kysely kaavakkeet täydellistä suomea, onneks selailin pidemmälle kuin luottokortin numeron ja alkoi epäilykset heräämään.

Tämä siis kun menet webbi-sivulle joten helposti käyttäjä luulee että ahaa palveluntarjoaja on nyt arvonnan nimissä ohjannut IP:si nyt jollekin lailliselle sivulle.
    Petri
  • ..phone-contest1.com...  lävähti bna-tyytyväisyys kysely ja nopealle vastaajalle ilmainen samsung. Ihan oli suomea ja logon kanssa mutta silti aiheutti epäilystä että huijaus varmastikkin.
    Heli
  • itselle tuli esille myös tämmöinen DNA tyytyväisyys kysely (hieman pitkällä osoitteella)
    https://eu.dhlglobalforwardingtracking.icu/367db47b79bb8ac81b827d195ceb9170/index.html
    Eetu
  • Nämä huijausviestit ovat selvästi lisääntyneet nyt alkukesästä ja olemme saaneet monia yhteydenottoja erilaisiin huijausyritelmiin liittyen, joten suurkiitokset näistä huomioista asiakkaillemme! Useimmiten näissä on kyse tietojen kalastelusta tai kuukausimaksullisten palveluiden tilaamisesta, joten epämääräisille sivustoille ja epäluotettavalta vaikuttaviin arvontoihin ei koskaan kannata omia tietojaan antaa.
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Tänään sain samanlaisen voittoviestin oli Ip-osoite myös ,
    Vastasin kyselyyn ja lunastin palkinnon olisi ollut Samsung 1 erolla en antanut mitään yhteystietojani ilmeisesti oli huijausta.
    Todella aiidon näköinen ilmoitus !

Tuula Haapanen
  • Minä sain nyt perjantaina yöllä sellaisen ponnahdusikkunan ilmestyttyä tiedon "onnittelut DNA-asiakkuudesta, palkitsemme sinut puhelimella 1E"

Pyysi nimeä, osoitetta ja meiliyhteystietoja. En täyttänyt vaan aloin googlettamaan tietoa ja onneksi!! löysin tämän sivuston tietoineen.

Kiitos infosta. Tästä pitäisi kertoa laajemminkin, jos minäkin saatan miltei haksahtaa tuollaiseen. Teksti oli hyvää suomea ja melko vakuuttava. 🙁
    Kukka
  • Jossakin yhteydessä neuvottiin että tyhjennä selaimen osoite ynm. tiedot. Minulla ei auttanut. Auttoi se kun vaihdoin selainta, eli Firefox selaimella tuo huijausviestin tulo loppui.
    Pertsa
  • Onko tää siis jonkinlainen virus vai miksi mulle esim. Ilmestyy noita kokoajan ihan sama millä sivustolla oon?
    -
  • Minulla alkoi Windows 10:n mukana tuleva Edge selain pukkaamaan, myös samaa huijausta erikseen aukeavalle välilehdelle aloitussivulta, joka on Edge selaimessa oletuksena, kun Windows 10 on asennettu.

Hyvä DNAn Asiakas, Onnittelut!
                                DNA järjestää vuosipäivä juhlat seuraavan                    7 päivän                    (Heinäkuu.22 -> Heinäkuu.29)                 päivän ajan kiittääksemme sinua kun olet pysynyt uskollisena ja jatkanut meidän käyttämistämme Internet Palveluntarjoajanasi.

Me valitsemme 10 onnekasta käyttäjää joka päivä voittamaan upeita palkintoja, mukaan lukien  ilmainen Apple iPhone Xs, Samsung Galaxy S10, Apple Watch koska olet valinnut meidät. Ja Sinun IP-osoitteesi                                    XXX.XXX.XXX.XXX                                on valittu.

Sinun tarvitsee vain vastata meidän allaolevaan anonyymiin kyselyyn voittaaksesi palkinnon. Kiirehdi! 8 käyttäjää on saanut tämän kutsun ja vain 2 palkintoa on jäljellä voitettavaksi

Arto