DNA IRC-palvelin nurin?

Moi!

Vanha kunnon DNA:n irc-palvelin (irc.opoy.fi) otti ja kaatui tuossa tiistaina 20.11.2018 puolenpäivän jälkeen. Tämän jälkeen tähän DNA:n käyttäjille rajattuun palvelimeen ei ole saanut yhteyttä. Onkohan tuo wanha kunnon palvelin vielä heräilemässä henkiin? Olihan sillä kunnioitettava vajaan 10 vuoden uptimekin. 😀

Tätä palvelua ja palvelinta on tullut käytettyä jo vuosia, eikä siitä ole mitään huolto- tai lopettamistiedotteita tullut.
Jouko Kjellman Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Ei ole valitettavasti tulossa enään takaisin. Liikenne on ohjattu sinne irc.cc.tut.fi palvelimelle, niinkuin varmaan suurin osa on hoksannutkin. Kaikki hyvä on vaan väliaikaista. 🙁

Elämä On
  • Pöyristyttävää, mikäs se palauteosoite heille suoraan olikaan; it.pohjoinen@dna.fi /MOTD kun en muista 🙁 Onhan toki jokaisella varteenotettavalla operaattorilla ihka oma IRC-palvelin - ei tuota noin vaan yllättäen ja pyytämättä voi ykskaks lopettaa tai vaihdan liittymäni sitten muualle?
    IRC must go on
  • Selvisiköhän tämä asia koskaan tai onko tullut korvaavaa palvelinta?
    Joni Ä
  • DNA voi lopettaa mitä tahansa. Ensin loppui sähköpostin tarjoaminen sitten loppui uutisryhmät ja nyt näköjään IRC palvelut.