Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

DNA IRC-palvelin nurin?

Moi!

Vanha kunnon DNA:n irc-palvelin (irc.opoy.fi) otti ja kaatui tuossa tiistaina 20.11.2018 puolenpäivän jälkeen. Tämän jälkeen tähän DNA:n käyttäjille rajattuun palvelimeen ei ole saanut yhteyttä. Onkohan tuo wanha kunnon palvelin vielä heräilemässä henkiin? Olihan sillä kunnioitettava vajaan 10 vuoden uptimekin. 😀

Tätä palvelua ja palvelinta on tullut käytettyä jo vuosia, eikä siitä ole mitään huolto- tai lopettamistiedotteita tullut.
Jouko Kjellman Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Ei ole valitettavasti tulossa enään takaisin. Liikenne on ohjattu sinne irc.cc.tut.fi palvelimelle, niinkuin varmaan suurin osa on hoksannutkin. Kaikki hyvä on vaan väliaikaista. 🙁

  Elämä On
 • Pöyristyttävää, mikäs se palauteosoite heille suoraan olikaan; it.pohjoinen@dna.fi /MOTD kun en muista 🙁 Onhan toki jokaisella varteenotettavalla operaattorilla ihka oma IRC-palvelin - ei tuota noin vaan yllättäen ja pyytämättä voi ykskaks lopettaa tai vaihdan liittymäni sitten muualle?
  IRC must go on
 • Selvisiköhän tämä asia koskaan tai onko tullut korvaavaa palvelinta?
  Joni Ä
 • DNA voi lopettaa mitä tahansa. Ensin loppui sähköpostin tarjoaminen sitten loppui uutisryhmät ja nyt näköjään IRC palvelut.
  PW

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.