DNA Jämpti Mini, tukeeko 2 G verkkoa

Moikka

Ilmalämpöpumpun etäohjauksen vaatimukset liittymälle: Varmista, että käyttämäsi SIM-kortti mahdollistaa AirPatrolin
pääsyn 2G-verkkoon. Airpatrolia ei voi käyttää sellaisten SIM-korttien
kanssa, jotka käyttävät ainoastaan 3G-verkkoa.

Toimiiko DNA Jämpti Mini siis myös 2 G verkossa (Lieksassa)
Riku Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moi, kaikki liittymämme toimivat myös 2G -verkossa. 😀
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kyllä, mutta nopeus 2G on max 0.2 Mbps ja liittymän Jämpti Mini maksimi on 0.5 Mbps. 4G ja 3G verkoissa maksiminopeus toteutuu aina 0.5 Mbps.
    Asiakas 1M
  • Miksi DNAn sivustolla ei näy suoraan "DNA Jämpti mini"? Mitä tämä mini-sanan lisäys pitää sisällään?
    Johanna Kiiskilä
  • Hei Johanna!

DNA Jämpti Mini -liittymä ei enää ole nettissä uusmyynnissä, joten kyseisen liittymätyypin tarkemmat tiedot löydät täältä

DNA Jämpti Mini
    Kuukausimaksu 6,90 €
    Kotimaan normaalihintaiset puhelut 0,07 €/min
    Kotimaan normaalihintaiset tekstiviestit 0,07 €/kpl
    Maksiminopeus 512 kbit/s
    EU-datapaketti 2,5 Gt/kk