Siirry uusimpaan kommenttiin

Dna kaapeli TV:ssä kuva nykii sub ja ava

Onko muilla ilmennyt seuraava outous : katsoessa leffoja ja sarjoja, ihmiset liikkuu ja puhuu kuin robottimaisesti, kuva nykii ihan hirveästi eikä näin ollen voi katsoa kyseisiltä kanavilta ollenkaan ohjelmia. Koillis-Hki, johdot irrotettu, ei ole mitään bokseja, suora johto tv->seinä. Kaapeli TV.
Ensin oli se ongelma kuukausikaupalla kun ääni ja kuva oli epäsynkassa, nyt tämä tuli tilalle..

Kommentit

 • Oli marras-joulukuussa samoja ongelmia.
  Kuva pixelöityi,äänet särisi,kuvassa nykimistä.
  Tais olla silloin ainaskin Hero.SUB.AVA.YLE kanavat.
  Nyt on taas toiminut hyvin kaikilla kanavilla.
  Eikä mitään hilavitkuttimia ole välissä,suora antenniliitäntä,
  seinärasiasta toosaan.Itä Vantaa.
  BQ24
 • Moi!

  Ensiapuna suosittelen testaamaan antennijohdon irrottamista molemmista päistä ja uudelleenkytkentää sekä mahdollisuuksien mukaan toista antennijohtoa. Mikäli tästä ei ole apua, asiakaspalvelun vikapäivystyksessä numerossa 0800 300 500 päästään tutkimaan onglemaa tarkemmin.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Nämä ajoittaiset häiriöt eivät johdu asiakkaan laitteista,vaan ohjemien
  ongelmista,lähetyksissä on silloin ollut jotakin häiriötä.Miksi Dna aina syyllistää asiakasta,asiakkaan laitteita,eikä koskaan myönnä,että omassa päässä on vikaa.Ei ne antennijohdot itsestään irti lähde,
  jos ei aleta repimään niitä pois paikoiltaan.

  Aina samat ohjeet oli vika mikä tahansa,irroita johdot,sammuta laitetta ja käynnistele uudelleen.Tee kanavien uudelleen haku.
  Eihän palveluntarjoajan päässä ole koskaan mitään vikaa,
  vaikka kuinka olisi lähetykset poikki ja ruutu mustana.

  Se on aina asiakkaan vika.Asikas on aina syyllinen,oli vika mikä tahansa,missä laitteessa tahansa.
  Dna,lle ainoastaan kelpaa raha,mitä enemmän ja nopeemmin,
  niin sen parempi.Mistään muusta ei ole väliksi paskanvertaa.  BQ24
 • Ehdoton enemmistö tv-lähetysten häiriöstä ja juuri pikselöinnistä korjautuu, kun antennijohto kytketään uudelleen tai vaihdetaan kokonaan uuteen, ehjään kaapeliin. Antennijohtojen kiinnitykset löystyvät helposti aivan itsestäänkin ajan kanssa tai esimerkiksi kevyt töytäisy siivotessa voi irrottaa johtoa ja aiheuttaa ikäviä ongelmia signaaliin. Kyse ei ole kenekään syyllistämisestä, vaan vian juurisyyn ja ratkaisun löytämisestä. Vianselvitys vaatii vian rajaamista ja tässä useimmiten edetään yleisemmistä ongelmatilanteista aloittaen askel kerrallaan, jotta tuo syy ja ratkaisu siihen löydettyä.

  Myös häiriöt itse lähetyksissä joko verkossa tai lähetyspäässä ovat melko tavallisia, mutta tällöin ne useimmiten koskettavat suurempaa joukkoa asiakkaista ja meillä on tieto tällaisesta laajemmasta vikatilanteesta. Viimeistään näihin häiriöihin päästään käsiksi, kun asiakkaat ovat yhteydessä asiakaspalveluun ja pääsemme tutkimaan asiakkaan kanssa hänen laitteidensa toimintaa ja tarvittaessa tutkimaan asiaa laajemmin myös verkon puolelta.

  Ensin kannattaa siis aina kokeilla nuo helpot kotikonstit, joiden avulla valtaosa tv-ongelmista korjautuu ja asiakaspalveluun voi aina olla yhteydessä, kun palveluiden toiminnassa on häiriötä, eikä ratkaisua omin avuin löydy.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Meillä oli varmaankin kaikilla taloyhtiön asukkailla,
  antennijohdot irti,tai löysällä,kun näitä häiriöitä oli viime
  marras-joulukuussa,moni asukas kyseli näistä häiriöistä.
  BQ24

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.