DNA kaapelimodeemi plus ja hallinta tunnukset

Hei, tilasin teiltä tuon tv-hubin ja samalla uuden kaapelimodeemi plus version. Nyt kun modeemin otin paketista, huomasin että hallintapaneelin tunnus ja salasana ovat admin ja 1234? Miten voi olla mahdollista että DNA kokoinen yritys kauppaa vielä vuonna  2018 laitteita koteihin, joissa on kaikkien tietoturvaasetusten vastaisesti tuollaiset perus tunnukset modeemin hallintaan kirjautumisessa 😃 Vai onko minulle toimitettu jokin vanha malli?

Ihan niin kuin aikuisten oikeasti...

Kommentit

• Kaikilla DNA:n langattomilla modeemeilla on tehdasasetuksiltaan sama salasana, 1234. Salasanaa tarvitaan, jotta laitteen asetuksia voidaan muuttaa. Salasana tulee vaihtaa tietoturvasyistä, jotta ulkopuoliset eivät voi hallinnoida modeemia. Kun olet kirjautunut asetussivuille, saat vaihdettua salasanan seuraavasti:

1. Kun olet status-sivulla, valitse vasemman reunan navigaatiovalikosta Password, jolloin avaat Password-sivun. Tämän sivun kautta muutat modeemin salasanan.
    2. Päätä, minkä salasanan otat käyttöön ja kirjoita se myös itsellesi muistiin. Salasana voi olla enintään kahdeksan merkkiä pitkä, se voi muodostua numeroista ja kirjaimista. Salasanassa isot ja pienet kirjaimet ovat merkitseviä.
    Kirjoita nykyinen salasanasi Current Password -kenttään. Tämän jälkeen kirjoita valitsemasi uusi salasana New Password -kenttään sekä uudelleen Confirm New Password -kenttään. Klikkaa Apply.