DNA koti 5g Turku - nopeus romahtanut

Hei, onko muilla ollut tänään ongelmia Koti 5G:n kanssa? Nopeudet nyt Turussa 4,5/4,5 Mbps. Normaalisti pyörii lataus 650 Mbps tasolla.
JH Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei JH!

Ainakaan mitään yleistä vikaa ei tällä hetkellä ole tiedossa niillä suunnilla. Kannattaa kokeilla käyttää laitteita virrattomana, mutta mikäli siitä ei ole apua niin otathan yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen maksuttomassa numerossa 0800 300 500.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei,
    kaikki buutattu muutamaan otteeseen.Otin chatin kautta yhteyttä ja palautelomakkeella. Toivottavasti jotain kautta etenee.

Jos ajan Huawei n5368x ulkomokkulan tehdasasetuksille, niin pitääkö vaihtaa jotain asetuksia?
    JH
  • Vuonna 2021 on toiminut taas nopeammin. Pätkii tosin välillä, mutta siihen oli täksi vuodeksi luvattu päivitys..

JH