DNA Kotimokkula 4G+ MF286

Moi. Meillä on mökillä DNA Kotimokkula 4G+ MF286. Ostin tänne Samsungin äly-tv:n, ja nyt ongelma on, että Netflix ja HBO Max ei toimi reitittimen kautta, kännykällä jaetun netin kautta moiteettomasti. Tv:n Youtube ja muut nettitoiminnot toimii kyllä reitittimen kautta hyvin. Koitin päivittää reititintä, mutta herjaa että Uuden version tarkastus epäonnistui.
Onkohan mulla asetuksissa joku juttu väärin, vai?
Sami Mäkilä