DNA Kotimokkula 4G+ MF286 ja uusi ohjelmistopäivitys ZTE_DNA_MF286_B04

10.11.2016 Näyttäisi tukisivun mukaan ilmestyneen uusi ohjelmistopäivitys ZTE_DNA_MF286_B04 kyseiselle laitteelle mutta sitä ei tunnu hallintasivun kautta saavan laitteelle. Millonka se olis saatavilla jopa tänne Savoon saakka..?

Kommentit

• Jep, eipä tota ole ainakaan OTA:na ladattavissa.

• Laitteelle on julkaistu päivitys 10.11.2016.

Muutoksina edelliseen versioon:

1. Korjattu DHCP käyttäytyminen siltaavassa tilassa (helpottaa kolmannen osapuolen reitittimen käyttämistä)
    2. Rautakiihdytys toimii nyt kaikissa tilanteissa
    3. SSH yhteys ipv6:lla korjattu
    4. DNA APN:ät lisätty valikkoon
    5. Oletus APN muutettu tulevan tuotteistuksen muotoon
    6. Lisätietoja -valikkoon lisätty tieto tukiasemasta, mihin laite on yhdistänyt
    7. Käännöskorjauksia

Uusi versio on: ZTE_DNA_MF286_B04

Selaimen välimuistin tyhjennys auttaa tilanteissa, missä uudet ominaisuudet eivät näy päivityksen jälkeen.

Ohjeet päivitykseen:
    Avaa internetselain, kun olet kytkeytynyt Kotimokkulan Ethernet-porttiin tai WLAN-verkkoon.
    Kirjoita osoiteriville http://dna.mokkula tai http://192.168.1.1
    Oletuskäyttäjänimi on admin.
    Oletussalasana on 1234.
    Valitse lisäasetukset aloitussivulta
    Valitse päivitä ylävalikosta
    Valitse tarkista
    Seuraa käyttöliittymän ohjeita

DNA Ida T palveluneuvoja
  • Ida: kyllä niin lukee tukisivulla. Mutta kun sitä päivitystä ei löydy laitteen hallintasivun päivitystoiminnolla. Että voisitteko tarkistaa että se on saatavilla? Tai koittakaa vaikka itse päivittää yksi Zte Mf286 laite.

• Hei IT-Mies,

ikävä kyllä tukisivuista huolimatta joutuu vielä hieman odottelemaan. Pari testiä ja homman pitäisi olla selvä.

Päivitysilmoitukset tulevat porrastetusti, mutta eivät syrji Savoa!

Olli Kehityspäällikkö
  • Selviö. Jäämme odottelemaan jännityksellä ;-)

• Hyvä että saatiin vastaus, mutta ikävää, että DNA:n Ida ei selvästi lukenut aloitusviestiä, josta ainakin minulle kävi ilmi, että oltiin nimenomaan noudatettu tukisivun ohjeita. Ikävää tuollainen ennakko-olettaminen, että asiakas ei osaa.

Kuitenkin hyvä, että saatiin tietää, että testit vielä kesken ja sen takia ei löydy.

• Koska päivitys on oikeasti jaossa??

DNA Kotimokkula 4G+ MF286 ja uusi ohjelmistopäivitys ZTE_DNA_MF286_B04

• Soittelin tuossa aspaan muissa merkeissä, kyselin tuotakin. Eivät tiedä...

• The cake is lie.

• Lupasivat huomenna ottaa yhteyttä, kuulemma ei ole tavallista, että päivitys venyy tällä tavalla. Kertoman mukaan testasivat teknisessä tuessa omalla laitteellaan, ja löysi heti OTA -päivityksen.

• Itsellä tuli tänään tuo B04-päivitys laitteeseen. Automaattisen päivitysilmoituksen kera.

• No niin.  Yritin päivittää tänään 15. elokuuta dna zte mf286 mokkulan, onnistuin hallintasivuilta lataamaan uusimman päivityksen, tietokoneen näyttöön ilmestyi teksti että päivitys kestää noin 10 minuuttia ja mokkula käynnistyy  muutaman kerran uudestaan päivityksen aikana.
    No, päivityksen asennus alkoi, mokkulan keskellä paloi vihreä 3g4g valo.
    Ehkä 20 minuutin kuluttua vihreä valo muuttui punaiseksi
    Seuraavan tunnin aikana se punainen valo jatkoi palamistaan, nettiin ei saanut yhteyttä, ei myöskään mokkulan hallintasivuille.
    Odottelin vielä tunnin, mitään uutta ei tapahtunut, punainen valo jatkoi palamista.
    Sammutin mokkulan ja käynnistin uudestaan.
    Taas palaa punainen valo.
    Vieläkään ei mitään yhteyttä nettiin eikä edes mokkulan hallintasivuille.

Mitäs nyt pitäisi tehdä?

Mokkulan ostin ennen joulua 2016 verkkokauppa.comista, eli takuu on voimassa.

• Päivitys julkaistu 25.7. Eikä ole vieläkään saatavissa. Ihme pelleilyä. Joo tiedän jaellaan porrastetusti , mutta ei silti saisi kestää lähes kuukautta.
  • Hei Mika!

Uusimman päivityksen jakelu on lopetettu toistaiseksi siinä havaitun ongelman vuoksi ja uusi versio korjauksella tehdään mahdollisimman nopeasti