Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA Kotimokkula 4G+ MF286 latausnopeus romahti

DNA Kotimokkula 4G+ MF286
Käytössäni ollut 4g rajaton nettipaketti on toiminut täysin poikkeuksetta vallan mainiosti tähän päivään saakka.

Nettinopeustestit näyttävät normaalisti latausnopeudeksi 80-100 mb, mutta tämän päivän latausnopeus on ollut vain n. 0.3mb / sek. Johtuuko ongelma taannoisesta päivityksestä vai onkohan verkossa jotain vikaa? Kaapelin vaihto lan1 portista lan2-4 porttiin ei auta.

Kommentit

 • Hei JR!

  Ihan alkuun ensiapuna voit kokeilla resetoida Kotimokkulan. Jos tästä ei ole apua, olethan yhteydessä vikapalveluumme numeroon 0800 300 500, niin tutkitaan tilannetta tarkemmin.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Täällä Turengissa sama juttu, myös puhelimen yhteys etanoitui. Resetoin, ei auta. 0,3 M sisään ja ulos 15 M??? Outoa...
 • Sama täällä Kuninkaanmäen alueella. Latausnopeus siinä 2-3mb paikkeilla ollut nyt monta päivää. Sama juttu puhelimitse.
 • Sama juttu Hattulassa. Käytössä on Huawei B315 mokkula. Nopeus ollut tähän asti normaali, mutta nyt niin kännykän oma liittymä kuin myös kotimokkulan vauhti on hyytynyt jäätävään 0.3-1.8mb/sek. Netin selaaminen tökkii ja Netflixin tai Tidalin käyttö on lähes mahdotonta. Missähän mahtaa olla vika?
 • Sama vika täällä Tampereen kupeessa. Alta megaa download, mutta upload yli 13... Missä vika?
 • Sama täälä Räyringissä, latausnopeus ollut 30-50mb/sek, mut yhtäkkiä tuntuu et jossain oltais cäpätty se lataus 1mb/sek. Jos ei pariin päivään ala toimimaan normaalisti niin vaihan operaattoria. Vikapalveluki pariin kertaan vaan sanonut saman asian että olisi mukamas omissa laitteissa vikaa....
 • Epäilen, ettei syy ole omissa laitteissa,kun sama ongelma on levittynyt laajalle alueelle. Näen myös epätodennäköisenä, että meidän kaikkien mokkulat olisi tiltannut mystisesti yhtä aikaa. Onkohan tää jonkun kesäjantterin tai viimeistä työpäivää viettäneen läksiäis jekkukepponen, vai meneillään olevien matkapuhelinverkkomuutosten outo sivuoire?
 • Jep. Ei sitä ikinä tiedä voi olla että joku on pahasti kyllästyny työhönsä ja tekee haittaa siitä muille,ehkä? Vois kyllä kokeilumielessä jos nyt viikonlopunaikana kyseinen seikka korjaannu niin vaihan operaattoria.
 • Toinen samanlainen tapaus Hattulassa . Liittymämä tuplanetti 2 kpl simm . Toinen Huawei
  B593s kotimokkulassa jonka reitittimessä kaksi pöytäkonetta kiinni kaapelilla toinen simm E3372 mokkulassa joka käytössä läppärissä . Testattu ristiin kortit molemmissa laitteissa,
  resetoitu B593s . Down kaikissa mittauksissa molemmissa 0.3 - 1.0 .Up 20 - jopa 32 .
  Puhelimella wlan B593s:n kautta tilanne sama . Vika jatkuu ...
  Puhelimella vikanumeroon soittaessa puhelu katkesi 2 kertaa n.5 min kohdalla itsekseen .Ystävällinen nainen tosin soitti takaisin molemmilla kerroilla . Hienoa toimintaa häneltä .
  Aamulla pitää jatkaa selvitystä ....
 • itsellä tuo kotimokkula on alkanut katkoon yhteyttä ja eilen nopeudet oli latausnopeus 3,4mbps ja lähetysnopeus 861,7kbps ja tätä on jatkunut jo jonkin aikaa taitaa lähtä kaikki sopimukset pois dna:lta
 • Toijalassa parina viime viikonloppuna aivat paskat pätkivät yhteydet.  
  Liikaa liittymiä myyty kapasitettiin nähden?. V***aa siirtyä taas soneran piuhan päähän.
 • Kotkassa samaa vikaa. Nopeus n. 0.9mbps. Normaalisti siinä 50 kantturoissa. Aiemmin ollut vastaavaa vikaa, mokkulakin käynyt huollossa. Alkaa huumorintaju olla koetuksella.
 • Hei Mikko!

  Käynnistä laite uudelleen, palautuvatko nopeudet tämän jälkeen normaalille tasolle? Jos ei, olethan yhteydessä vikapalveluumme numeroon 0800 300 500.
  DNA Ida S palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.