DNA Kotimokkula 4G+ MF286 päivitykset?

Minulla on otsikon mukainen reititin ja se toimii sinänsä hyvin.
Laitteen ohjelmistoversio on ZTE_DNA_MF286_B16 ... julkaistu 15.8.2018.
Tarkistin versiot sivuiltanne ... tuo on ilmeisesti uusin jaossa oleva versio (n. 2 vuotta vanha)?
Onko todella näin? Onko ko. laitteen tuki / kehitys loppunut, eikä uusia versioita ole enää tulossa? Miten muuttuva tietoturvatilanne ja siihen liittyvä päivitykset on reitittimen osalta hoidettava?

t. Orvo
Orvo Jääskeläinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Orvo!

MF286 on tosiaan myynnistä poistunut mokkula ja sen uusin päivitysversio on tuo ZTE_DNA_MF286_B16. Päätelaitteet kehittyvät jatkuvasti ja esim. mainitsemasi tietoturvan takaaminen koostuu päätelaitteen asetuksien ja ominaisuuksien lisäksi monista muista tekijöistä (esim. laitteet joilla yhteyttä käytetään ja niiden tietoturva, virustorjunta yms.) jotka on hyvä pitää ajantasalla. Tällä hetkellä ei ole siis tiedossa että ko. mokkulalle olisi tulossa uusia päivityksiä.