Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA Kotimokkula 4G+ MF286 salasana

hei! mulla olis tämmönen ongelma että välillä kun koitan mennä jollekkin verkkosivulle niin selain heittää mut tolle http://192.168.1.1 sivulle ja pyytää salasanaa.
sivulla ei ole vaihtoehtoa syöttää käyttäjätunnuksia tai mitään muutakaan vain, ja ainoastaan valkoinen laatikko mikä vaatii salasanaa ja vaaleanpunainen/pinkki "nappi" jossa lukee "kirjaudu".
olen kokeillut oletus salasanaa (1234) mutta se ei toimi, olen myöskin kokeillut syöttää oletus käyttäjänimeä (admin) siihen mutta sekään ei toimi.
mitä siinä sivulla pitäisi tehdä? jokseenkin rasittavaa kun selaimen sivu päivittyy ja se heittääkin sut tuolle sivulle kyseleen salasanaa

Kommentit

 • Kokeile alkuun resetoida mokkulasi, jatkuuko ongelma senkin jälkeen? Voit palauttaa Kotimokkulan oletusasetukset pitämällä laitteen yläpuolella olevaa reset painiketta painettuna yli 15 sekuntia.
  DNA Ida T palveluasiantuntija
 • Moi,
  MF286 tapauksessa kyseessä voi olla myös uuden päivityksen tarjoaminen. Vanhalla versiolla Mokkula voi olla vielä turhan aktiivinen tuputtamaan päivitystä, ja ohjaa tekemään sen jatkuvasti.

  Laite toki kannattaa päivittää, mukana tulee vaikka mitä uutta ja parannusta moniin asioihin, ml. tähän uudelleenohjaukseen.

  Oletuksena käyttäjätunnus ja salasana Mokkulan käyttöliittymään on admin/1234 ja käyttöliittmyään pääsee itsekin näppäilemällä selaimen osoiteriville dna.mokkula/ tai 192.168.1.1, ollessasi mokkulassa kiinni piuhalla tai WiFillä.

  Lisätietoja: https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286 

  Selaimen välimuisti kannattaa Mokkulan päivityksen jälkeen puhdistaa ja jos oletus käyttäjätunnus ja salasana ei toimi, noudattaa Idan neuvoa.
 • Mitenkäs jos ja kun ei pääse asetuksiin ja ei pysty edes resetoimaan sitä mokkulaa, pitääkö vain vaihtaa liittymää
 • Kerrotko hieman tarkemmin minkälainen ongelma on ettet pääse asetuksiin? Saatko jonkin virheilmoituksen? Millä tavalla et pysty resetoimaan mokkulaa?
  DNA Ilkka palveluasiantuntija
 • Entä kun kirjautumissivulla on mahdollisuus antaa vain pelkkä salasana, kun käyttäjätunnuksen antamiselle ei ole paikkaa? Salasana "admin/1234" ei toimi. Pelkällä "1234" voi kirjautua, muttei tule mitään lisäasetukset-valikkoa näkyviin, vaikka sellaisen ilmeisesti pitäisi näkyä oikeassa yläkulmassa. Tavoitteena on siis tarkistaa, onko päivitys tehty/ saatavilla, mutta sivuilta ei löydy asiasta tietoa, tai sitten minulta ei löydy ymmärrystä havaita tätä tietoa.

 • Vieläkään en esim. cromecastilla pysty katsomaan televisiosta esim. Areenaa, Cmore -- pätkii koko ajan. Mitä tähän neuvoksi?
 • Salasana 1234 tai käyttäjätunnus admin  ei kelpaa resetoi tai ei. Kotimokkulalla saa ilmeisesti yhteyden nettiin kun se on narun päässä kiinni siis yhdellä laitteella (pc) mutta millään laitteella känny, pad, pc ei saa wifi yhteyttä kotimokkulan kautta nettiin. Salasanoja kysyy jatkuvalla syötöllä ja hommasta ei nyt saa mitään tolkkua. Turhan monen yritä ja erehdy illan jälkeen palautamme mokkulan takaisin puotiin.

 • Mokkulassa 3g/4g kuvakkeessa palaa punainen valo tähän asti toiminut (suht) ongelmitta
 • Voinko käyttää tätä Kanarialla.
 • Hei Sauli,

  Ulkomaan käyttö kannattaa tarkastaa liittymän osalta osoitteessa https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku
  DNA Hanna-Mari palveluasiantuntija
 • Selaimeni on alkanut heittää haluamani sivun sijasta DNA sivua http://192.168.1.1/html/guide.html josta pitäisi kirjautua. Koneellani on oletuksena kirjautumisssalana mutta se ei kelpaa. Ei myöskään admin/1234
  Miten pääsen eteenpäin.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.