DNA Kotimokkula 4G+ Wlan MF286A

Hei.
Toimiiko tuolla kotimokkulalla H96 Pro+ Ultra HD Android TV- Boxi

Kommentit

• Hei Asko, mitkähän tämän laitteen vaatimukset ovat? Kotimokkulasta saa sekä WLAN että Ethernet yhteyden laitteelle ja UHD / 4K kuvan suoratoistoon vaaditaan vain nopea verkkoyhteys ja tuo riippuu täysin osoitteesta. 4G LTE liittymän nopeus vaihtelee 5-50 Mbit/s kun maksiminopeus on 50 Mbit/s.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei.
    Mitkä ovat vaadittavat WIFI- asetukset. Minä olen yrittänyt sommitella niitä
    puoleen jos toiseen, mutta en vain ole saanut kuvaa tuolla H96 Pro+ Ultra HD Android
    TV_BOXsilla. Alkaa mennä usko tuohon MF286 laitteeseen.
    Asko Halonen
  • Mitä asetuksia siis tarkoitat? Kyseisen mokkulan WLAN-verkon nimen (SSID) ja salasanan (WPA/WPA2) löydät Kotimokkulan alaosan tarrasta tai paikallishallinnasta. Tarkemmat laitteen käyttöohjeet löydät tarvittaessa sivuiltamme https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-4g-wlan-mf286. Liikkuvien laajakaistojen tukisivuilta löydät esim. muista liittymien asetuksista tarkempaa tietoa https://www.dna.fi/tuki-netti.