DNA Kotimokkula 5G WiFi H122

Onko mokkula taajuuslukittu koska en löytänyt laitteesta asetusta jolla pääsisi valitsemaan käytätkö vain 4g vai 5g verkkoa. Kyseiset kohdat ovat harmaana ja niissä lukee auto.
Jussi Laaksonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moro! Laitteessani ei pala 5G valo. Nopeudetkaan ei ole sitä mitä pitäisi. Olen koittanut laitetta joka puolella asuntoa, ulkonakin. Lähellä on parikin mastoa, joten siitä ei pitäisi olla kiinni. Mikähän tuossa on?
    Mika