dna kotimokkula

Hei!Ostin uuden chromebookin se ei yhdisty dna wifi verkoon tulee ilmoitus että katvealueella.Puhelimelta jakaessa netin kyllä toimii hyvin.Voiko reititin olla liian vanha?
peggis

Kommentit

• Onkohan Chromebookkisi Pohjois-Amerikan tilassa, jolloin se on kuuro langattoman lähiverkon kanaville 12 ja 13? Tarvittaessa varmista, että kotimokkulasi toimii kanavalla 1 – 11.

Uudemmat laitteet voivat valittaa vanhentuneista suojausmenetelmistä. Jos kotimokkulassasi on edelleen käytössä WPA/TKIP/RC4 päällä, vaihda suojausasetukseksi WPA2/CCMP/AES.

Onko kotimokkulassasi edelleen 802.11b käytössä? Harvat laitteet enää tarvitsevat tätä 22 vuotta vanhaa protokollaa. Vaihda protokollaksi 802.11g tai 802.11n tahi näiden yhdistelmä 802.11ng.

Onko myös naapureillasi langattomia lähiverkkoja? Näkevätkö muut laitteesi ne? Entä havaitseeko Chromebook samat verkot? Jos Chromebook ei näe mitään verkkoja, varmista, että se ei ole lentotilassa.
    irritus