DNA kotimokkula 4G WIFI MF289F yhteys katkeilee

Minulle myytiin yllä mainittu tuote reilu viikko sitten. Toistuvasti on tullut katkoksia  kaikkina 4 päivänä useita tunteja.. Onko tavallista. Minulla on etämyynnin perusteella palautusoikeus. Harkitsen sitä, jos tähän ei löydy selitystä.
Mirja Keränen

Kommentit

• Hei! Onko sinulla aiemmin ollut jo DNA netti, ja katkokset ovat alkaneet nyt uuden laitteen myötä? Vai onko sekä liittymä että laite uusia?

Useiden tuntien katkokset netissä eivät ole normaaleja. Oletko tarkistanut, onko alueellasi jotain huoltoja tai matkaviestinverkon päivitystöitä menossa? https://www.dna.fi/huoltotiedotteet

Oletko testannut onko mokkulan uudelleenkäynnistyksestä apua? Jos ei, niin testaa myös resetointi eli tehdasasetusten palautus. Voit palauttaa Kotimokkulan oletusasetuset painamalla palautuspainiketta esim. nuppineulalla noin 15 sekunnin ajan, kunnes merkkivalot sammuvat. Tehdasasetusten palauttaminen palauttaa asetukset oletusarvoihin.