DNA Kotimokkula WLAN B715- asetussivulle ei pääse eikä resetointi toimi

Meillä on käytössä otsikon mukainen kotimokkula. Huomasin tänään sattumalta että en pääse mokkulan asetussivulle kun osoitekenttään laitetaan osoitteeksi 192.162.1.1. Resetointi sekä virtojen katkaisu ei auta asiaa. Samaten olen kokeillut eri selaimilla kuten Edge, firefox sekä chrome. Kotimokkula on kytketty koneeseen verkkokaapelilla ja kotimokkulan takapuolella verkkokaapeli on kytketty WAN-porttiin. Mitenköhän tässä kannattaisi nyt toimia?