DNA Kotimokkula WLAN B715- asetussivulle ei pääse eikä resetointi toimi

Meillä on käytössä otsikon mukainen kotimokkula. Huomasin tänään sattumalta että en pääse mokkulan asetussivulle kun osoitekenttään laitetaan osoitteeksi 192.162.1.1. Resetointi sekä virtojen katkaisu ei auta asiaa. Samaten olen kokeillut eri selaimilla kuten Edge, firefox sekä chrome. Kotimokkula on kytketty koneeseen verkkokaapelilla ja kotimokkulan takapuolella verkkokaapeli on kytketty WAN-porttiin. Mitenköhän tässä kannattaisi nyt toimia?

Kommentit

• Hei Oskari!

Asetussivulle pääsee osoitteella 192.168.1.1 joten yhden numeron vaihtaminen pitäisi tässä tapauksessa auttaa.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Nämä on niitä hetkiä kun tuntee itsensä vähän yksinkertaiseksi ja sadattelee että käytti koko edellisen illan ongelman tutkimiseen. Ja kaikki vain sen takia yksi merkki väärin. Olen kyllä varsinainen puusilmä. Kiitokset Ilkka vastauksesta. Homma toimii nyt!

• Mikä on tämän sivun salasana? 1234 ja admin eivät toimi
  • Jos oletussalasana ei toimi niin resetoi laite tehdasasetuksille ohjeiden mukaisesti ja pääset kirjautumaan sisälle: https://www.dna.fi/dna-kotimokkula-premium-b715
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Entäs tilanne, jossa resetistä ei tapahdu mitään? Kymmenisen kertaa on 30s ajan painettu reset pohjassa ilman mitään muutosta. En ole salasanaa vaihtanut, mutta 1234 tai 12345 ei silti kelpaa.
  • Koeta mennä wifin salasanalla mikä on modeemin takana
    Marko Nykänen
  • Dna iiro, olisit sanonut että koeta wifin salasanaa modeemin takana
    Marko Nykänen
  • 2kk vanha viesti tuskin on ajankohtainen enään. Mutta ei sinne Wlan-salasanalla kyllä pääse asetuksiin ja eikös tämä ollut sellainen modeemi jossa oli "pakko" vaihtaa asennusvaiheessa salasanaa, joten siksi sinne ei vakiolla pääse....

Resetti pitää tietysti tehdä virrat päällä, jos ei silti resetoidu, niin sitten modeemissa vika.
    JJJ
  • @JJJ
    "2kk vanha viesti tuskin on ajankohtainen enään. Mutta ei sinne Wlan-salasanalla kyllä pääse asetuksiin ja eikös tämä ollut sellainen modeemi jossa oli "pakko" vaihtaa asennusvaiheessa salasanaa, joten siksi sinne ei vakiolla pääse...."

Kyllä tuo Iiron linkkaama ohjesivu on edelleen voimassa , kun ei siihen purkkiin mitään päivityksiä ole tullut tänä vuonna.
    Resetoinnin kyllä pitäisi palauttaa myös hallinnan salasana oletukseksi.

Veikko
  • Vastaus oli Markolle, joka tänään 2kk vanhaan viestiin vastaili, kysyjä varmaan on saanut jo asian hoidettua 😀

JJJ
  • Modeemissa oli vika ja laite vaihdettu muutama kuukausi sitten. DNA:lle kiitokset nopeasta vastauksesta!
    Aleksi
  • juu ei ole ajankohtainen, kunhan vastasin
    marko