DNA kotimokkula wlan b715

Mokkula ei aukaise kaikkia sivuja esim.youtuben sivun aukaisee mutta video näyttö jää mustaksi ja sen päällä pyörii puoliympyrä.Jos selaimen osoitekentän vasemmalla puolella ei ole lukon kuvaa sivu ei aukea,myöskäänn lukon kuvan ollessa sivu ei aina avaudu.Yhteys mokkulaan on kaapelilla.

Kommentit

• Hmmm...

Tuskin on kyse siitä , että mokkula blokkaa yhteyksiä vai oletko kokeillut useammalla eri mokkulalla?. Pikemminkin kyse saattaisi olla selaimen turvallisuusasetuksista tai sitten mobiililiittymäsi asetuksista.

Ensinmainittuja pääsee ruuvaamaan itse , mutta jälkimmäisiä ei.
    Veikko
  • Hei!

Kannattaa aluksi katsoa ohjeet sivuiltamme https://www.dna.fi/tuki-netti. Jos et kuitenkaan saa yhteyttä omin avuin toimimaan niin olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme, että pääsemme selvittämään tilannetta tarkemmin asiakastietojen kanssa ja saadaan yhteys kuntoon mahdollisimman pian, kiitos!

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30