DNA Kotinetti 4G ja port forward

Onko kukaan saanut millään purkilla UPnP:tä ja/tai port forwardia toimimaan?
Itse olen taistellut tuon ZTE MF286:n kanssa onnistumatta.

DNA:n sivuston mukaan tuo kotinetti (DNA Veppi 4G Teho) ei käyttäisi sisäistä NATtia.

Kokeilin pelkällä UPnP:llä (DMZ pois päältä) sekä port forwardilla (portit 580 - 5900) MAC-IP-sidottuun koneeseen, mutta ei.

LAN-puolella pelittää hienosti, eli koneiden asetukset ovat kunnossa.

Lähinnä sitä mietin, että vaatiiko DNA Veppi 4G Teho jotain erityistä vai onko ongelma ZTE:n purkissa/asetuksissa.

Puhelintuki ei kuulemma osannut auttaa.

Kommentit

• Oikein hyvin toimii Kotinetti Mf286:lla. Siltaavassa tilassa tai yksittäiset portit avattuna port forwardingillä.

Eikös Kotinetissä ole Vepi Teho.

• Jep, vaan port forwardia en oo saanut toimimaan. Siltaavana en oo kokeillutkaan.

Ilmeisesti mun asetuksista puuttuu jotain...

• Niin... siis... Kiitti, Rändöm. Jo tieto siitä, että sen saa toimimaan oli mulle tärkeä.

Tarvittiinko, muuten, UPnP:n käytössä laittaa se joku "virtuaalipalvelin" päälle myös? Ohje ei maininnut siitä mitään. En oo ehkä laittanut semmoista päälle. Jonkin sellaisenkin muistaisin siellä nähneeni, mutten saanut tolkkua siitä, mikä se on.

• Pistäsin resettiä, ottaisin uPnP:n pois päältä ja konffaisin portinsiirron uudestaan.

Jos ei skulaa, tsekkaa ettei juuri ne sun tarvitsemat portit oo just ne mitkä on estetty mobiililiittymissä ja ettei laitteissa esim. palomuuri blokkaa.

Jos haluaa olla varma, että kaikki osapuolet varmasti toimii, ota palomuurit pois päältä laitteista ja MF286:n siltaavaan tilaan.

• Siis ilmeisesti se "virtuaaliserveri" päälle, UPnP pois, DMZ pois, MAC-IP-sidonta koneelle ja portforwardit?

• Haluaisin tehdä serverin peliin jotta voisin pelata kavereiden kanssa kun kaverin kanssa LAN ei toimi.
    Mutta ongelmana on,että  serveriä ei löydy.