DNA Kuituverkkokartta

Olemme ostamassa omakotitaloa (kohdetta ei ole vielä löytynyt) ja yksi suurimmista kriteereistä on hyvä nettiyhteys harrastuksen ja ennenkaikkea työn vuoksi. Onko DNA:lla jotain karttaa, jossa näkyisi kuituverkko ja siitä voisi päätellä onko kyseiseen taloon vedettävissä kuitu vai ei vai joutuuko jokaisen potentiaalisen kohteen löydyttyä tehdä alustava kysely pientalopalveluun 0800 393 393? Porin keskustan lähettyviltä varmaan nykyään on jo saatavilla melkein kaikissa alueissa, mutta lähinnä kiinnostaisi kauempaa, esim. 28760 tai 28800 alue.

Kommentit

  • Hei Alexander!

    Valitettavasti saatavuuskarttaa Kotikaapelille/kuidulle ei ole saatavissa. Mahdollisuus liittää kiinteistö DNA:n verkkoon selvitetään aina erikseen ja se riippuu kiinteistön etäisyydestä DNA:n verkkoon. Myös käytettävä tekniikka (valokuitu tai kaapeli) selvitetään vastaavasti tapauskohtaisesti.

    Saatavuuden ja muiden kysymyksien suhteen kannattaa tosiaan olla suoraan yhteydessä Pientalopalveluumme, yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät sivuiltamme https://www.dna.fi/pientalot.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Hei, tarvitsen yhteyshenkilön, joka Teillä tietää kuituverkoista enemmän. Kysymyksessä kehitysidea.
    Juha Tykkyläinen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.