Dna L-paketin kehitys

Kehitys mennyt alaspäin, luopuuko Dna kohta tästä kanavapaketista kun siinä on nykyisellään enää vain 23 kanavaa mutta hinta ei ole laskenut? Elisalla Mix L-paketti sisältää noin 30 kanavaa eikä hinta ole sen suurempi kuin Dnalla. Ja tuo Elisa Mix L-paketti ei nimestään huolimatta ole mixattu paketti niinkuin Dnalla vaan siihen saa ostaa noin 2,90-3,00 euron lisähintaan lisäkanavia jos nuo noin 30 ei riitä. Sen minä ymmärrän että tv-operaattori ei voi mitään jos kanavayhtiö päättää lopettaa kanavan mutta eikö vois jotain korvaavia kanavia laittaa kanavapakettiin? Vähän sama kuin 500gr kahvipaketin kokoa lasketaan 400gr mutta hinta ei silti laske. Lisäksi kun Dna L-paketissa on nykyään tosi vähän kanavia joita haluaisi katsoa.
Jari Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Laittoivathan ne Circus palvelun mukaan tuohon L pakettiin, kun kanavia viimeksi vähensivät, mutta kun ei sieltäkään oikein mitään tule. On näköjään "kallis" circus palvelu, kun mix 4 paketissa vie 2 kanavapaikkaa.
    Sami S
  • Cirkus vaatinee Dnan oman Wboxin ja mulla taas ei sellasta ole eli on ihan muun merkkisiä bokseja. Lisäksi taitaa tuo Cirkus olla lähinnä sirkusta eli ei mitään katseltavaa sikäli kun sen esittelyä Dnan sivuilta luin.
    Jari
  • Kännykkä, tietokone, tabletti ja dna hubi käy circuksen katseluun. Brittisarjoja sieltä tulee, joten ei paljoa katseltavaa.
    Sami S

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.