Siirry uusimpaan kommenttiin

DNA lähestyi sähköpostilla - Uusi DNA TV, hinta ja Digita

Olen vuosia käyttänyt tietokoneella ja puhelin/Chromecast -yhdistelmällä DNA TV:tä peruskanavien katseluun ja tallentamiseen. Maksukanavia en ole tätä kautta katsellut.

Digita-muutoksen vielä ymmärsin jollain tasolla. Lasku tulee nykyään kahdesta paikasta. Ymmärtääkseni sovellus/tallennus maksaa sen 3,40€/kk ja oikeus katsoa noita Free-To-Air kanavia 3,50€.

Nyt DNA sitten lähestyi ilmoituksella, että tämä loppuu kahden viikon päästä, ja tilalle tulee uusi sovellus rajattomalla tallennuksella tuplahinnalla. Tuleeko tuon uuden 6,90€/kk hinnan päälle sitten vielä Digitan 3,50€/kk peruskanavista, ja ilman niitä tai muita maksullisia kanavapaketteja/vuokraelokuvia sovelluksella ei katsella tai nauhoitella mitään? Vai onko tuo FTA-kanavien maksu mukana tässä DNAn uudessa sovellusmaksussa?

Kommentit

 • Ei sun tarvi nytkään maksaa digitalle mitään, jos sulla ei ole maksukanavia. Se digitalle menevä maksu on korttimaksu, eikä vaikuta mitään DNA TV:seen tai sen kanaviin.

  DNA TV tallennuksella on nytkin 6,90€/kk tai netti/liittymä asiakkaille 3,45€/kk. Tällä näkyy ilmaiset kanavat sovelluksella, kuten uudessakin.

  On myös ollut DNA TV ilman tallennusta tuo n. 3,40€ (tai 3,50€/kk, en muista) ja se varmaan nyt loppuu.
  JJJ
 • Täytyy tai ei, niin kortti oli osa tuota DNA TV:tä, kun sen aikoinaan tilasin, ilman sitä ei DNA TV:tä saanut, ja siitä lähtien siitä olen sen 3,50€/kk maksanut. Voiko sovellusta käyttää ja peruskanavia nykyään katsoa ja tallentaa ilman korttitilausta, ja jos voi, niin voiko tuon kortin sitten perua turhana?

  MT
 • Ja tarkennuksena: 6,90€/kk on tosiaan vanhan hinta tallennuksella, mutta se on ollut kahdessa laskussa: 3,50€/kk Digitalle ja 3,40€/kk DNA:lle. Kysymys on juuri tuosta: Onko uusi hinta tallennuksella 6,90€/kk vai 6,90€+3,50€/kk?

  MT
 • Voi perua, siitä digitan muutoksesta asti se on ollut sulle turha ja turhasta maksanut. Digita ei vaikuta mitään DNA TV:seen kuten kirjoitin.

  Mikäänhän ei muutu uuden DNA TV:n myötä hinnastossa, se on sen 6.90 tai 3.45€/kk kuten tähänkin asti, tallennuksella siis. (Ellei nyt sitten juuri ole jotain korotusta tulossa, mutta noin tähän asti on ollut uuden ja vanhan hinta.)

  3.50€/kk on ilman tallennusta ollut hinta, mutta tiedän tapauksia että tälläkin on voinut tallentaa 😄
  JJJ
 • Johan nyt on perkele... DNA ja Digita repii minulta maksuja yli sata euroa joka helkutin kuukausi.
  Tämä pannaan selvitykseen heti eikä hetkenpäästä.
  Jo on rosvoaminen saanut ihan uudet mittapuitteet.
  Jusku
 • Jos liittyy DNA hupiin niin digitalta ei tule enää laskua eli Digita on silloin ulkona onko näin? Haluan vastauksen ennenkuin liityn juniin.
  Pentti Syvänen
 • @Pentti
  Tulee sieltä digitalta sama lasku kun nytkin tulee (mitä ikinä sieltä oletkaan tilannut). Ne digitan palvelut pitää irtisanoa, jos ei ole tarvetta.

  Hubi tai DNA TV ei siihen vaikuta, niistä tulee lasku DNA:lta.
  JJJ
 • @Pentti S
  Jos hankit TV-hubin ja et käytä TV-hubin antennia vaan käytät ainoastaan iptv-kanavia voit irtisanoa Digitan sopimuksen. IPTV-kanavat tulevat siis internetin kautta.

  En voi kenellekään suositella TV-hubin hankintaa, laite ja DNA-tv -sovellus ovat kilpailijoiden vastaavia kehnompi. Ainakin oma kokemus erityisesti iptv-kanavien katselusta on TV-hubilla ala-arvoinen. Ja tilanne on oikeastaan koominen, koska DNA ei välitä iptv-lähetyksinä ilmaisia peruskanavia.

  Jos Digiasta ja antennista haluaa kokonaan eroon, se onnistuu helpoimmin ja laadukkaimmin Telia-TV digiboxilla, se kun pohjautuu kokonaan iptv-kanaville 

  A-P
 • Digitalta ei voi edes ostaa hubille mitään nykyään, vaikka haluaisikin. Peruskanavat toimivat toki antennilla normaalisti hubissakin.

  Olen vähän ymmärtänyt, että Digita on ruvennut siirron yhteydessä laskuttamaan korttimaksua näistä DNA:n hämäristä "ilmaiskorteistakin" ja kun korttimaksu on "vaan 3,50€/kk" porukka on ilmeisesti sitä maksanut, vaikkei sillä saa kuin kuukaudenkanavan antennissa.
  JJJ
 • Niin ja IPTV-kanavat toimii kyllä hyvin Hubilla Uudella DNA TV:llä. Ainoastaan Ilmaisista Nelosen kanavat ei tule IPTV:n kautta (kuten ennenkin todettu, näissä on rajoituksia muillakin operaattoreilla.)

  Jos käytössä edelleen vanha DNA TV, siihen ei kannata uutta verrata, eri systeemistä ja laadulla tulee kanavat.
  JJJ

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.