Siirry uusimpaan kommenttiin
Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

DNA laitenetin SIM-kortti ei toimi riistakamerassa?

Hei,

Tilasin DNA:lta laitenetin, mutta nyt kun sitä on yrittänyt ottaa käyttöön riistakamerassa, joka on mallia Uovision UM565 SMS (GPRS) 12MP . Niin riistakamera löytää verkon, koska kaikki kentän voimakkuus palkit ilmestyy näyttöön. Sen jälkeen riistakamera hakee verkkoa pitkään. Ja lopulta ilmoittaa vain login fail. Olen myös poistanut SIM-kortista PIN-koodin kyselyn pois päältä. Riistakameran omissa ohjeissa neuvotaan myös kokeilemaan muita SIM-kortteja ja tarkistamaan kortin saldo.

Olenkin kokeillut myös uusimpia DNA prepaid kortteja, niillä sama vika. Aikaisemmin kyllä toimi DNA vanhemmilla prepaid korteilla, joilla kameraa olen käyttänytkin. Samoin sain lainaan hetkeksi vanhemman Telian prepaid-kortin, jolla myös kamera alkoi toimimaan.

Mikä mahtaa olla syynä, että riistakamera ei enää toimi nykyisillä DNA SIM-korteilla, mutta vanhemmilla toimii? Ja voiko asialle tehdä jotain? Erityisesti haluisin saada riistakamerani toimimaan juuri tuolla laitenetti liittymällä, koska tulee halvemmaksi kuin prepaidkortit.

Kommentit

 • No nyt yön hiljaisuudessa testatessa tuo alkoikin toimimaan. Mutta sitä ennen tuon DNA laitenetin SIM-kortti piti asentaa älykännykkään. Ja siinä sitten kokeilin nettiä selata. Joka onnistuikin. Yritin myös soittaa, mutta se ei onnistunut kuten pitikin olla, koska tuossa liittymässä puhelut estetty. Teksiviesti myös lähti ja otettiin vastaan kuten piti.

  Tämän testailun jälkeen SIM-kortti takaisin riistakameraan ja virta päälle. Ja hetken kuluttua riistakameran näyttöön ilmestyi haetaan verkkoa teksti sen jälkeen numerosarja mitä ei aikaisemmin tullut ja lopuksi siinä missä ennen luki LOGIN FAIL lukee nyt FINNET. Ihmettelen vain ettei siinä lue DNA. Mutta ei se haittaa koska ensinmäinen kuvakin näyttäisi siirtyneen. No jatketaan kokeiluja. Hieman oudosti alkoi kyllä SIM-kortti toimimaan, kun piti käyttää älykännykän kautta ja siinä testailla ensin.
 • moi

  mitä asetuksia käytät? koitan saada samalla liittymällä samaan kameran toimimaan kuin sinulla, mutta ei...
  GPRS asetukset tia kaikki asetukset, thanks.
 • Hei
  Olin ostanut DNA sim kortti Tampereella (Ratina DNA) kaupasta. 
  Se toimii muutama päivää sen jälkeen ei toimi ollenkaan (ei ole puh. Verkko). 
  Mitä tehdään 
  Terveisin
 • DNA laitenetti toimii UOV 565 kamerassa, mutta ei Pandassa. Pandassa tulee ilmoitus "login fail". Pitää vielä kokeilla käyttää älykännykässä, jos alkaisi sitten toimia Pandassakin.
 • Tilasin DNA:lta laitenetin, mutta nyt kun sitä on yrittänyt ottaa käyttöön riistakamerassa, joka on mallia Uovision UM565 SMS (GPRS) 12MP
 • Jännää että tuon/tämän riistakameran kanssa on aina vaan haasteita saada dna liittymä toimimaan.

  (rahikaisella sama vika um565-3g -laitteessa, mms viestit kulkee, sähköpostit ei)
 • rekisteröin kameran toimimaan seneram.com palvelun kautta, dna liittymällä, nyt toimii!
 • Toimiiko Dataprepaid Tablet 4G liittymä riistakamerassa?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.