DNA liikkuva 4G 200 netti ei toimi Virossa APUA!

Ko liittymä toimi hyvin Suomessa. Nyt olen Virossa, ei yhdistä ollenkaan. Näytössä vilahtelee "Elisa" ja "Telia EE" mutta ei muita. Mikä neuvoksi?

Kommentit

• Hei Topi! Käynnistä laite vielä uudelleen ja varmista asetuksista että dataroaming on sallittuna. Liittymä käyttää ulkomailla paikallisten yhteistyöoperaattoreiden verkkoja, DNA:n verkot ovat vain Suomessa.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Ei auta ja olen jo katsonut kaikki normaalit. Onko siella parempaa infoa antavaa? Näyttöön tulee; "ELISA Roiaming" mutta EI yhdistä. Sanoo "Profile Invalid". Mikä pitäisi olla? Suomessa toimi ilman mitää asetuksia ym. Piuha kiinni ja kaikki pelasi Huawei E3372 ja Huawei E5577 .
    Topi
  • PS. Minulla on myö Eestin Mobile Telia. Toimii Eestissä, Suomessa ja Ruotsissa vaivatta ilman asetusten muuttamista. Alan luovuttaa ja uskoa DNA Suomi on paska ja lopetan koko liittymän.
    Topi