DNA liittymä Asus 4G tukiasemassa

Hei, minulla on kaksi DNA dataliittymää.
DNA prepaid
DNA Liikkuva 4G 100M

Vähän aikaa sitten hankin Asus 4G AX-56 -tukiaseman. Molemmat liittymät toimivat siinä hyvin ja nopeasti, mutta . . .
Kun laite on yön yli käyttämättä (idle), niin aamulla 4G -yhteys on katkennut ja yhteys ei palaa ilman laitteen uudelleen käynnistystä.
Asus Nordic -tuki ei ole löytänyt laitteesta tai asetuksista mitään vikaa ja laite on kerran vaihdettu jo uuteenkin.

Voisiko tämä ongelma liittyä DNA -liittymään?

Jouni Idman Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Jouni!

Ilmeneekö ongelma siis kummallakin DNA:n liittymällä?
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Kyllä, molemmat liittymät toimivat samoin.
    Ensin luulin, että ongelma liittyy Prepaid-liittymään.
    Hankin sitten Business-liittymän, mutta se käyttäytyy samoin.

Jouni
    Jouni Idman
  • Hei Jouni!

Otatko yhteyttä asiakaspalvelumme vikapäivystykseen jonka kautta tätä päästään tutkimaan tarkemmin. Tavoitat vikapäivystyksemme maksuttomasta numerosta 0800 300 500 joka on auki kellon ympäri.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija