DNA-liittymän käyttö Norjassa?

Kattaako DNA-liittymän normikuukausimaksu puhelimen ja netin  käytön myös Norjassa, joka ei ole EU-maa?

Päivi Sorvi Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kaikesta matkaviestinnästä laskutetaan EU/ETA-alueella (myös Norjassa) aina vähintään kotimaan hinta. Kotimaan hinta on se liittymätyyppikohtainen yksikköhinta soitetuista puheluista, lähetetyistä viesteistä ja tiedonsiirrosta, jonka asiakas maksaa matkaviestinnästä kotimaassa.

Jos käytössäsi on puhepaketillinen liittymä, soitot ja viestit Norjassa ollessa menevät puhepaketin piikkiin. Jos liittymääsi kuuluu EU-datapaketti, menee netin käyttö sen piikkiin. Jos ei, niin netin käytöstä veloitetaan käyttömäärän mukaisesti EU-perusmaksua 0,0056e/Mt eli 5,6 euroa gigatavulta.

Lisätietoja https://www.dna.fi/euroaming
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Kiitos tästä, mutta miten voin varmistaa tietyn numeron kattavuuden eli mikä paketti siinä on? En halua kirjoittaa numeroa julkiselle keskustelualueelle. Eikö teillä ole chat-toimintoa? Onko mentävä ihan liikkeeseen tarkistamaan asia?

Päivi Sorvi
  • Asiakaspalveluumme saat yhteyden puhelimitse 044 144 044 tai puhelimen Oma DNA -sovelluksen kautta.