dna maston valinta

kuinka voi vaihtaa mastoa koska tämä nykyinen masto on hidas.
Toni Kuittinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Jos sulla on ulkoinen suunta-antenni niin sitä kääntämällä eri maston suuntaan,Tai vaihtamalla operaattoria, et mitenkään muuten..
    foliohattu
  • Hei Toni!

Yhteyden käyttämää mastoa eli tukiasemaa ei ole tosiaan mahdollista itse valita vaan laite valitsee sijainnin perusteella automaattisesti tukiaseman.

Mikäli yhteyden kanssa on ongelmia, niin kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse 044 144 044 jossa voidaan tutkia tilannetta tarkemmin ja katsoa toimenpiteitä miten nopeutta saataisiin paremmaksi.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • voiko se manuaalisesti vaihtaa kun aikasemmin pystyin taajuuksia vaihtamaan itse ja sain ohjeet teidän asiakaspalvelijalta
    Toni Kuittinen
  • @Toni Kuittinen
    "voiko se manuaalisesti vaihtaa kun aikasemmin pystyin taajuuksia vaihtamaan itse ja sain ohjeet teidän asiakaspalvelijalta "

Taajuutta voi itse vaihtaa yleensä , mutta kuten edellä on jo todettu , niin tukiasemaa ei voi itse valita muuten kuin suunta-antennilla , kenties.