DNA Matkanettiin toimivuus Ahvenanmaalla

Hei!
Minulla on taloyhtiön kaapelilaajakaistayhteys kotonani Espoossa. Sain tarjouksen Matkanetistä 12 kk ajaksi. Ehdoissa lukee seuraavasti:

"Tilaukseen sovelletaan DNA Liikkuva laajakaista -erityisehtoja ja DNA:n yleisiä sopimus- ja erityisehtoja. Liittymällä ei voi lähettää tai vastaanottaa tekstiviestejä. Ei roamingia. Lisätiedot www.dna.fi/hinnastot-ja-ehdot. Liittymän toimittaa DNA Welho Oy."

Toimiiko ko. Matkanetti Avenanmaalla, koska ehdoissa lukee " Ei roamingia". Ahvenanmaallahan DNA-liittymät käyttävät ALCOMin verkkoa
Heikki Mustonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Heikki!

Ahvenanmaalla Ålcomin verkossa hinnoittelu DNA:n asiakkaille on kuten Manner-Suomessa, eli liittymä toimii kyllä normaalisti ja ilman lisäkuluja sielläkin. Laitteesta ei tarvitse lähtökohtaisesti tehdä asetusmuutoksia, mutta jos verkkoon pääsyssä Ahvenanmaalla on ongelmia, roamingin salliminen päätelaitteessa usein auttaa.
    DNA Hanna palveluasiantuntija