DNA MC7010 pätkii

Minulla on kaksi DNA MC7010 mokkulaa. Yksi mökillä 4G LTE ja toinen kaupungissa 5G. Molemmissa esiintyy epäsäännöllisin välein vika joka ilmenee inet-palvelukatkoksena. Vikaan auttaa ainoastaan mokkulan boottaus. Virrat pois ja takaisin.

Kaksi laitetta kahdessa eri verkossa ja käyttöolosuhteessa, ei siis yksittäisen laitteen vika. Vika lienee DNA- konfiksessa tai joku firmware- ongelma.
Juha Keppänen

Kommentit

• Moi! Onhan mokkuloissa uusin päivitys asennettuna? https://www.dna.fi/ulkomokkula-5g-mc7010#paivitykset

Jos on, ja ongelma jatkuu, kannattaa tästä olla yhteydessä maksuttomaan vikapalveluumme 0800 300 500, kiitos!
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • On MC7010_DNA3_B09 Katsotaan paraneeko kun laittoi automaattiboottauksen hieman tiheämmälle
    Juha Leppänen
  • Hei, Minulla on kyseinen päivitys asennettu ilmeisesti automaattisesti ja pätkimisiä esiintyy silti!!! Saattaa mennä viikkoja ilman katkoksia, mutta välillä niitä tulee pahimmillaan muutaman minuutin välein ja yhteys muodostuu nopeasti katkoksen jälkeen uudelleen. Todellä ärsyttävää kuitenkin joidenkin sovellusten kanssa - osa sovelluksia ei katkoksiin reagoi mitenkään.
    Harri Toivonen
  • Vikanumerossa EI KUKAAN vastaa!!! Olen yrittänyt jo 3 iltaa soittaa
    Harri Toivonen