DNA MC7010 pätkii

Minulla on kaksi DNA MC7010 mokkulaa. Yksi mökillä 4G LTE ja toinen kaupungissa 5G. Molemmissa esiintyy epäsäännöllisin välein vika joka ilmenee inet-palvelukatkoksena. Vikaan auttaa ainoastaan mokkulan boottaus. Virrat pois ja takaisin.

Kaksi laitetta kahdessa eri verkossa ja käyttöolosuhteessa, ei siis yksittäisen laitteen vika. Vika lienee DNA- konfiksessa tai joku firmware- ongelma.
Juha Keppänen Ilmoita asiaton sisältö